Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard. Hurtig til at reagere og klar til at angribe dagen.

Dagens humør

Dagens humør ligger på en solid 3.5, Vægten. Det er tid til at iføre sig optimistens hat! Planeterne danser genert omkring hinanden på nattehimlen, hvilket sender positive vibrationer her til vores lille hjørne af universet. Men var det ikke fantastisk, hvis humøret kunne holdes oppe hele dagen? Tja, det er spørgsmålet!

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, står du stærkt med 4 stjerner. Kjolen til romantikkens dans passer dig perfekt, Vægten. Sving dig rundt i universets pulserende rytmer, og lad Venus, kærlighedens gudinde, lede dine fødder. Netop ved at følge dine egne instinkter og handle på dine følelser kan kærligheden blomstre!

Arbejde

På arbejdsfronten er karakteren 2. Spænd sikkerhedsselen, for det kan blive en humpet tur! Satellitterne i Mælkevejen spiller ikke helt efter din melodi i dag. Men husk at selv en lille regnbyge kan bringe en smuk regnbue. Gennem anstrengelse og tålmodighed vil du skabe muligheder for succes.

Venner

Inden for venskab scorer du maksimum point med 5 stjerner. Universets energi er gunstig, og det stråler ned på dine venskab. På dette område er du en sand mester, Vægten. Møl dig ind i den varme, venskabelige energi fra dit spirituelle bånd til dine venner.

Familie

Familiefronten befinder sig ved 3 stjerner. Det kan være en blandet pose bolsjer, men husk altid: Ingen familie er perfekt. Din harmoniske Venus på himlen peger mod forståelse og indbyrdes respekt i hjemmet. Lad din indre løve rugge over din klan!

Succes

Det står 4 stjerner for succes i dag, Vægten. Tidspunktet er gunstigt for at puste liv i dine drømme og ambitioner. Selvom der ikke er solskin hele dagen, så husk at enhver indsats er et skridt tættere på toppen.

Dagens dyr

Dagens dyr er en leopard. Med sin lynhurtige reflekser og klarhed, minder leopardens ånd os om at være klar til at hoppe til handling, når øjeblikket er rigtigt. På den måde har du også det, der skal til for at gøre dagen til din egen!

Fredag den 03. november er en dag fyldt med løfter om positiv energi. Vis verden dit smitsomme smil, spred lidt kærlighed og lad dit indre lys skinne igennem. Husk, Vægten, at livets skønhed ligger i øjnene, der ser det. Så, tag dagen med storm, præcis som en leopard ville gøre det!