Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din indre styrke og handlekraft er fremtrædende.

Dagens humør

Tyre, det er fredag, og dagens humørkarakter er 4. Ja, du hørte rigtigt. Du vil opleve en mærkbar opsving i dit humør i dag. Det vil være til din fordel at nyde dette løft i humøret og udnytte denne energi så meget som muligt. Hvorfor? Fordi planeterne selv signalerer en dag fyldt med glæde og positivitet. Gør plads i din travle kalender til at omfavne denne ubekymrede energi.

Kærlighed

I dag scorer du 3 på kærlighedens skala. Kærlighedsplanet Venus er nådigt rettet mod dig, kære Tyr. Samtidig er det nu sæsonen, hvor din indre romantiker kan få frit løb. Husk dog, at kærlighed ikke nødvendigvis behøver at være fuld af dramatik eller intense følelser. Nogle gange er den mest stærke kærlighed den, der er rolig og konstant. Er du parat til at lade kærligheden vise vej?

Arbejde

På arbejdsfronten er det en 1’er. Selv med det gode humør kan arbejdsdagen være udfordrende. Kombineret med samtidens retrograd bevægelse kan dette betyde, at projektet, du har arbejdet på, kan støde på nogle uventede problemer. Dog vil din stædige, urokkelige Til-bulls natur hjælpe dig med at bevare fokus på arbejdet, være det så nok så hårdt.

Venner

Venskab scorer højt i dag med en 5’er. Med Taurus’ usvigelige loyalitet og pålidelighed er du naturligt en fantastisk ven, og i dag vil dine sociale forhold blomstre som aldrig før. Grib chancen for at fordybe dine venskaber og skabe endnu mere dybe og meningsfulde relationer.

Familie

Familie er på en solid 4’er i dag. Dit rolige og pålidelige væsen gør dig til en grundsten i mange familiernes struktur. I dag vil din nærmeste familie være vild med dit selskab, og det vil du også med deres.

Succes

I forhold til succes, har du en 2’er. Selvom det ikke går så stærkt på arbejdsfronten, er der stadig plads til succes på andre områder i dit liv. Husk, du kan bare være så succesfuld, som du tillader dig selv at være. Begrænsningerne er kun i dit hoved, min ven.

Dagens dyr

Og nu til dagens dyr – den magtfulde tiger. Med din naturlige styrke, mod og handlekraft, spejler denne dyrs natur perfekt din egen. Du er som en tiger. Ligegyldigt hvad du møder i dag, husk at vise din dominerende side og overkomme alle udfordringer, der ligger foran dig.

Fredag, den 3. november, er en dag, der er fyldt med blandede oplevelser for dig, Tyren. Selvom det kan være en udfordrende dag på arbejdsfronten, vil dit humør og sociale liv gøre op for det – og mere til! Nyd denne dag fuldt ud og må din indre tiger være med dig.