Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør: 4

I dag er humøret i top! Tvillinger, hold fast i den positive vibe der strømmer ind med solopgangen. Universet arbejder med dig og ikke imod dig i dag, takket være den fordelagtige indflydelse fra Merkur, dit herskende himmellegeme. Den positive energi flyder rundt om dig, og det smitter både på venner og kollegaer. Og skal vi ikke bare sætte et stort fedt kryds ved dagen i dag? Det tror jeg nok, vi skal!

Kærlighed: 2

På kærlighedsfronten har stormene sænket sig. I dag spiller dine elskede hjørner mere en rolle som støtte end som livets centrum. Når Venus, kærlighedens planet, går i retorskred, kan det være, at vi føler os lidt ude af trit med vores partner. Men rolig nu, det er bare for en kort stund. Vær tålmodig og giv det tid, for i morgen er en ny dag.

Arbejde: 5

Er der nogen ved bordet, der sagde “igangsætter”? Ja, det er dig, Tvillingen! Du er i dag så klar til at gribe der, hvor andre frygter at gå. Med Mars indflydelse i din arbejdssfære bringer viljestyrke og mod til bordet. Alle opgaver tages med en åbenhed og ageret med beslutsomhed. Du er i dit es her, så ingen grund til at holde dig tilbage.

Venner: 3

Selvom Venskabsfronten er lidt på standby, er du ikke alene. Tag en timeout og lad livet gå sin gang. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt tingene ændrer sig, når man lige tager et skridt tilbage. Så husk, at det er helt ok at læne sig tilbage og slappe lidt af.

Familie: 0

På familiefronten er der i dag mere ro på end normalt. Måske er alle ude på eventyr, eller måske er der bare behov for lidt “me-time”. Uanset årsagen, skal du udnytte denne tid til at genoplade og bare være dig.

Succes: 4

Tvillinger, du er ved at ramme din stride på succes fronten! Jupiter, som bringer held og succes, er på din side i dag. Find dine wingtips – du skal klare det i dag!

Dagens dyr: Koala

Hvorfor Koala, spørger du? Fordi, ligesom en koala, står du i dag stærkt på egen hånd, nyder din egen tidsrige dag, trives i din egen roede verden og på samme tid deler dit selskab passende rundt omkring. Du har en perfekt balance mellem privatliv og socialt liv.

Fredag den 3. november er om noget en dag, hvor du entrerer en smuk symfoni mellem dit indre og ydre liv. Vær stolt, Tvilling, af at være så unik og fantastisk som du er. I morgen venter en ny dag, lad de gode vibrationer komme din vej. Goddag, Tvilling – i dag rokker du ved universet!