Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant. Tungtflydende, men stærk og vis.

Dagens humør

Fredag, den 3. november, er en herligt skæv dag, fuld af overraskelser. Dagens humør ligger på 4 for Stenbukken. Halleluja, considér det! Du er omtåget af glæde i dag. Venus stråler på din øverste himmel, og opmuntrer dit optimistiske sind. Alligevel bider Pluto, der står fast i din sjette hus af sundhed, lidt i din balance. Så husk at passe på dig selv, mens du tager morskaben i fulde drag.

Kærlighed

Uha, nå ja, kærligheden er noget underlig noget. For dig, du kære Stenbuk, er status ikke så luftig som forventet. Bedømt ud fra en spirituel og astrologisk betragtning, er dens værdi på dagens skala en 3. Lidt lunken er den, ikke? Men frygt ej! Saturn, din herskende planet, vil hjælpe med at finde nogle løsninger. Hvordan føles dét for en forandring?

Arbejde

Planterne lader os vide, at arbejdet mest er skuffende i dag. Med en karakter på 2.5, er du måske tilbøjelig til at føle dig udmattet og drænet. Er det Mars’ skyld, der er gået retrograd i dit 10. hus? Kan godt være. Men husk, bumsetider er midlertidige, hold fast!

Venner

Hæpp! Dine venskaber blomster i dag. Al skylden går til Jupiter i dit 11. hus. Du er velsignet med et solidt netværk og en karakter på 4! Det kan godt være, at hverdagens trummerum er trættende, men dine venner er der for at støtte og løfte dig! Der er ingen ben i at tilbringe tid med dem, vel?

Familie

For familien, dearie, det går supremo! Tro det eller ej, men stjernerne markerer disse relationer, som den stærkeste parameter for dagen. Fra den spirituelle og astrologiske frontline, får familielivet en flot femmer! Gud vær lovet, din maskerade af et ægteskab er godt forankret i det hjemlige livs fylde.

Succes

Succes? Ja, succes er ligesom et ægteskab, en hel masse arbejde. Med en karakter på 3, har du klaret dig godt, men der er altid plads til forbedringer. Måske bemærker du dine konkurrenters fremskridt og sammenligner dig selv med dem, men søde dig, frigør dig selv fra sådanne tanker, ikke?

Dagens dyr

Og nu, om du er parat eller ej, til den mest spændende del! Dagens dyr er… trommevirvel tak… en elefant! Ja, det mener jeg! Selvom du måske føler, at dit tempo er tungt og langsomt som en elefant i dag, er du uimodståelig stærk og klog.

Fredag, den 3. november, er en skøn dag, Stenbuk. Træk vejret dybt, skab balancer, og husk at nyde det gode liv. Solskin og jazz, du har fået det hele i dag, og du er parat til at opleve det. Det er dét, der indrammer din fredag: en uendelig repetition af lykke og overraskelser. Livet er ikke altid let, men på dage som denne, har du det svært med at tro det, ikke også?