Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør:

Min kære Krebs er du klar til at sprinte fra start i morgen med et humør på fem ud af fem? Takket være både Solens og Månens solide tilstedeværelse i dit vandelement, skal du være særligt opmærksom på, hvordan dette aspekt påvirker din indre tilstand. Du vil føle en bølge af positiv energi, som vil føre til en betagende dag, fyldt af intense oplevelser og fængslende møder. Det bliver simpelthen så fed en dag for dig!

Kærlighed:

O’clock, kærligheden har ringet – det er sådan en dag, hvor du bør tage initiativet. Med en rating af fire på fem, opfordrer universets kræfter dig til at skubbe til dine grænser og tage chancer i kærlighedens navn. Med planeternes hjælp, vil resultaterne ryge i vejret. Hvem ved? Måske dit hjertes hårde arbejde ender ud i det uforglemmelige romantiske eventyr, du har drømt om!

Arbejde:

Må jeg lige være ærlig et øjeblik? På arbejdsfronten bliver det måske ikke lige årets højdepunkt. Med planeternes længere rejse gennem dit ildtegn, kan du forvente en middelmådig score på to komma fem i den professionelle afdeling. Udspil dine kort rigtigt – der er tidspunkter i dit liv, hvor det er okay at sætte skibene på autopilot. Det er dog vigtigt at du stadigvæk holder dig opmærksom; noget stort er på vej.

Venner:

Dine astrologiske vinde blæser stærkt på vennedelen og det giver dig en solid score på tre ud af fem. Så nyd den gode karma og de smukke farver på venskabs-horisonterne. Koblingen mellem Jupiters position og din personlighed kan vise dig nye aspekter af dine relationer!

Familie:

Hej! Jeg ser en god dag for dig og din familie med et score på 3.5. Med Merkur i dit stjernetegn vil du have en følelsesmæssig forbindelse med dit kærlige hjem. Kvalitetstid med din familie vil give dig ro i sjælen.

Succes:

Op, op og derudad! Med en solid score på fire, vil dit succesbarometer skrige af sejrshymner. Venus, der passerer gennem dit Jord-tegn, giver dig energi til at forfølge dine mål og arbejde hen imod succes. Gå fo’r det, krebsen!

Dagens dyr:

Tadaa, Krebsen! Dagens dyr er en koala! Rolig, fredelig, men stærk når det virkelig gælder – ligesom dig. Med en sjælden forbundethed til sit fødested og sin familie, minder koalaen dig om, at uanset hvor høj du klatrer, skal du altid huske dine rødder.

Og det var det for i dag, Krebs! Fredag den 3. november ser ud til at være en bemærkelsesværdig dag for dig. Grib det der føles rigtigt og gør denne dag til din dag. Stig op i solen, Krebs, og lad dine drømme tage dig steder!