Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koi-fisk.

Dagens humør.
I dag vågner du formentlig med en glad boble i maven, Fisken. Dagens humør stiller sig solidt på en 4’er ud af 5, hvorfor dog det? Jo, universet vil skinne dets favorable lys på dig med planeternes positioner leger i dit favør. Frygt ej, selvom vandet er dit element, er der ingen grund til at forvente skybrud i dag!

Kærlighed.
I kærlighedsafdelingen er der lagt op til både forundring og fordøjelse af nye erfaringer. Din karakter står på en 3’er, hvilket signalerer en dag i godt selskab, men måske med mindre fokus på det romantiske. Vær opmærksom, små forskelle kan udvikle sig til store kløfter, hvis de ikke håndteres. Dit kærlighedsliv kan synes ligeså mystisk som Kosmos selv, men dit dyre instinkt vil guide dig.

Arbejde.
Når det kommer til dit arbejdsliv kan vi se en karakter på 2.5, her er der plads til forbedring. Universet synes at forsøge at lære dig noget. Makker du dig med modstand, eller omfavner du det som en voksende smerte? Husk, alle gode ting kommer til dem, der venter.

Venner.
Hvis vi tager et kig på dine vennskaber, står stjernerne klart på din side. Med en solid 4’er er i dag den perfekte dag til at tilbringe tid med dine venner. Hvorfor så optimistisk? Måske det er Merkurs indflydelse, der foreslår at du lægger øre til hvad dine venner har at sige.

Familie.
Familiefronten har du indhyllet i stjerneklar kærlighed. Fisken, din karakter står på en imponerende 5’er – det finder man ikke bedre end det! Du er klippen i din familie, det faste holdepunkt selv når tidevandet skifter.

Succes.
I succesdepartementet ser vi en 3’er, en passende karakter. Du er på vej, Fisken, men vejen til toppen er fyldt med skjulte klipper. Men er det ikke også ofte turen, der er det eventyr, snarere end destinationen?

Dagens dyr: Koi-fisken står for udholdenhed i modgang og evnen til at nå til toppen på trods af modstrøm. Det symboliserer din egen rejse, Fisken. Ligesom koi-fisken, der svømmer op ad vandløbene, vil du også komme derop, hvor du ønsker – i dit eget tempo.

Ah, fredag den 3. november! En dag fyldt med stjernedrys, muligheder og uforglemmelige øjeblikke. Universet vil udfolde sin mysterier for dig i dag, og som Fisken vil du kærligt omfavne dem, nyde hvert øjeblik og forblive en positiv kraft for dem omkring dig. Husk, vejen til stjernerne er stejl, men udsigten deroppe… Uimodståelig!