Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard. Et symbol på tålmodighed, intelligens og handlekraft.

Dagens humør

Åh, Vandmanden! Med Mars’ kraftfulde energi, der sætter fut i din personlighed, vil humøret i dag ligge på en solid 3 af 5. Selvom det kan være lidt som et rutsjebane med op- og nedture, betyder det ikke, at du er i dårligt humør. Du er bare ikke i dit allermest strålende humør i dag! Hvem kan bebrejde dig?

Kærlighed

Ah, kærlighed… Det er her, det virkelige lys skinner for Vandmanden i dag! Med Venus, kærlighedens og skønhedens planet, i sin rette position til dit stjernetegn, er dette et område, hvor du vil trives. Du vil føle dig modtagelig for ømhed og affektion, og skønne kærlighedsøjeblikke vil dukke op på din vej. Derfor lander kærlighedskarakteren på en kringlende 5 i dag!

Arbejde

Arbejde… Er det ikke altid en kamp? Men i dag, Vandmand, kan du nøjagtig lide den kamp. Med Saturn, karrierens og ansvarlighedens planet, i tæt samspil, vil du finde en solid balance, som lander arbejdsområdet på en flot 4. Vær i toppen af dit game i dag!

Venner

Dine stjerner er lidt stille omkring dine venskaber i dag. Med Neptun, drømmenes mystiske planet, i en fjern position, kan der være en vis usikkerhed blandt dine venner. Det kan give en smule udfordringer og anspændthed, så karakteren for venskab lander kun på en 2.

Familie

I modsætning til venskaber, peger dagens stjerner på mindre harmoni inden for familien. Jeg vil sige, karakteren for familie er en 0 i dag. Men husk… i mørkets tid ser man stjernerne klarest. Skønheder kommer fra de dybere forbindelser, og du vil kunne gennemgå en mirakuløs transformation, hvis du åbner dine øjne med forståelse og empati.

Succes

Men frygt ikke Vandmand, dit succes område er strålende! Alt hvad du rører ved, forvandles til guld. Med Pluto, magtens og fornyelsens planet, i en favorabel position, vil din succeskarakter være en blændende 5.

Og dagens dyr er… trommehvirvel… Leopard! Hvorfor? Fordi leoparden passer til dit temperament i dag. Leoparder er kendt for deres tålmodighed, intelligens, og evne til at handle kraftfuldt og effektivt. Dagen fremstår ligesom leoparden i sit essens, kølig, elegant og fuld af skjult potentiale!

Fredag d. 18/8 står blot ved dørtærsklen, Vandmand! Omfavne ændringer, begynd at se tingene fra et andet synspunkt og skab nye veje på den sti, du træder på!