Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

Dagens humør karakter er 3. Vægten, du skal ikke blive overrasket, hvis du vågner med en grundløs følelse af melankoli. Der er ingen nemme forklaringer her, så lad os ikke grave for dybt. Hør her, solstråle, nogle dage er bare sådan. Det er almægtig Saturn, der kaster nogle udfordringer på din bane. Men tag det fra mig; det er blot en midlertidig nedtur.

Kærlighed

Kærlighedens karakter er i dag nede på 2. Det er ikke altid, at Kupids pil rammer plet, vel Vægte? Hvis du havde romantiske planer i dag, skulle du måske overveje at slå koldt vand i blodet. Vægten, du er kendt for at være ligevægt, så husk at opretholde den balance mellem kærlighed og personlige behov. Det er ikke en dårlig ting at være selvstændig iblandt.

Arbejde

Arbejdsmæssigt, er der gode nyheder! Karakteren er 4. Mars, planeten for handling og initiativ, er på din side og driver dig fremad på jobbet. Vægten, det er din chance for at stråle! Brug denne celestial energi til at banke dine opgaver af banen og vis dem, hvem der bestemmer.

Venner

Venskabsmæssigt, kigger vi på en klar 5’er! Venskaber er som guld for Vægten, og i dag skinne de ekstra klart. Venus´ kærlige vibber sørger for harmoni og muntert samvær. Så Vægt, der er ingen bedre dag at tage dine venner med til en picnic i parken.

Familie

I familien er der en del forskelligheder i luften, og dermed en karakter på 3. Man kan ikke altid sige øje for øje, tand for tand, vel Vægte? Jordens og Månen’s positioner skaber en mild turbulens hjemme. Men husk, Vægt, du er kendt for at være en mægler, en diplomat. Dette er din chance for at bruge dine evner og bringe fred i hjemmet.

Succes

Vægten, føl dig fri til at hive i konfettikanonen, for på succes skalaen er du på en klar 5! Det skyldes Neptuns gunstige position, der virkelig bringer dine mest dyrebare mål inden for rækkevidde. Grib dagen tænk stort og tag de nødvendige risici.

Dagens dyr

Ved gennemsyn af dagens horoskop, synes det som om, at du er mere en tiger i dag. Vægte, ligesom en tiger, er du kendt for din graciøse og majestætiske karakter. I dag syder du af styrke og mod, du er villig til at går efter det, du ønsker, ligesom en ægte tiger i sin jungle. Så brøl højt og gør denne dag til dit eget kongerige!

På denne solrige fredag, den 18. august, kan man sige, at der er alt at kæmpe for, Vægten. Og selvom tingene nogle gange kan virke lidt udfordrende, husk at alle dagene i dit liv er perler på en snor. Udfordringer er blot gnisten, der gør perlen mere strålende. Glæd dig til i morgen men lev i dag. Vær hjertelig, vær stærk, og vær dig selv, for hvem ellers kan gøre det bedre?