Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda.

Dagens humør: 3.5

For Tyren skal det meste i dag gå som smurt i olie. I starten af dagen vil du nok føle dig lidt på halv kraft, men som dagen skrider frem, lyser solen pludselig igennem og din indre motor brummer harmonisk. Din udholdenhed og jordforbindelse løfter dit humør op i det højere pointområde efterhånden som dagen skrider frem.

Kærlighed: 2.5

Kærlighedens ild flammer måske ikke lige så højt i dag, Tyren, men det er klart en dag hvor stabilitet og tryghed går forud for lidenskab og vild forelskelse. I dag møder du kærligheden i dens mest jordbundne form. Du vil opleve en form for ro og fred, der får dig at appeciere de små ting, din partner bringer ind i jeres parforhold. Det er vigtigt, at I begge er på bølgelængde – og det er her, stjernerne mener, I kan finde problemet. Det kan godt være, dialogen trænger til at blive pudset af?

Arbejde: 4

Arbejdsmæssigt er du i dag i dit es, Tyren. Du har massere af energi og klarer udfordringer uden at kny. Du fokuserer på dine opgaver og færdiggør dem med præcision og effektivitet. Du går efter det lange, seje træk og viser tålmodighed over for små bump på vejen. Det er præcis en dag som denne, der uundgåeligt leder dig tættere på dine langsigtede mål.

Venner: 3

Din socialitet fejler ikke noget, men det kan godt være, du skal tage den lidt med ro i dag. Måske, dine venner har brug for lidt plads, eller også trænger du til at have tid for dig selv. Husk, at venskaber også handler om at give hinanden plads til at ånde. Men det betyder selvfølgelig ikke, at du skal ignorere dem. Bare vis at du er der uden nødvendigvis at være påtrængende.

Familie: 5

Familie er i dag, hvor du virkelig kan opblomstre, Tyren. Din indre harmoni og jordforbindelse styrker dine familiære bånd. Dine kære vil nyde dit selskab, og du vil opleve en ubeskrivelig glæde ved at være i harmoni med dem. Du vil sætte pris på de fælles øjeblikke, og det bliver bemærket og værdsat af alle i familien.

Succes: 3

Du bør i dag fokusere mere på de små succeser i livet. Du behøver ikke altid at stræbe efter det store. Du har nået nogle gode mål i dag, og det er vigtigt, at du anerkender det. Måske er succesen i dag at finde glæde i de små ting og værdsætte dem.

Dagens dyr: Pandaen

Dagens dyr er pandaen, et symbol på balancen mellem energi og ro. Pandaen finder ro i sin egen verden og lever livet i sit eget tempo. Ligesom pandaen vil du have evnen til at finde balance mellem dit indre ro og det travle liv omkring dig.

Til sidst vil jeg sige, op på hesten Tyren, og gør klar til at gribe fredagen den 18. august an med begge hænder. Husk, at gode ting kan komme i små pakker og små sejre kan tælle ligeså meget som store. Hold dit humør højt, giv kærlighed til din familie og se pandaen inden i dig. Fokuser på det positive, og balancer dagen som den rolig panda du er i dag. Det er det denne fredag handler om. Se det store i det små.