Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. På grund af din iboende ambivalens og dit gåpåmod.

Dagens humør

Som Stenbuk vil din humørsvingning nikke til en femmer i dag. Først og fremmest, takket være venus, der krydser over dit tegn, vil du føle en aura af positive vibrationer og glæde omkring dig. Og hvem kan bebrejde dig? Du er en stjernetegn kendt for din udholdenhed og iboende evne til at finde lys selv i de tætteste mørke. Så smil, Stenbuk, du er i dit element!

Kærlighed

Venus giver en lille dæmper på kærligheden. Derfor er du nu kun på en solid treer. Dit uafhængige hjerte er lidt forvirret. Du er kendt for din pragmatisme men i dag skal du bare stole på din intuition. Lad ikke denne lille bagatel afspore din heldige dag, bare flyd med strømmen.

Arbejde

Det betyder ikke, at din arbejdsdag vil være mindre gunstig, langt fra. Med 4 på skalaen er du i stand til at kanalisere dit indre arbejdskraft og præstere på et højt niveau. Dine instinkter kniber nok ikke for at vise sig i dag. Du må bare huske at holde balancegangen mellem arbejde og privatliv.

Venner

På vennernes front derimod, det er en anden sang. Du ligger midt på skalaen med 2.5, det kan være svært at balancere din tid mellem venskab og dine personlige forpligtelser. Det er dog ikke et signal om at lukke helt ned, du skal bare navigere lidt mere forsigtigt.

Familie

Med familien går det strygende, flot fire! Månen belyser din familie sektor i dag, hvilket styrker dit forhold til dine nærmeste. Du vil føle en dybere forbindelse og forståelse for dine kære. Pas på dem, Stenbuk.

Succes

På arbejdsfronten vil du opleve moderat succes med en respektabel treer. Du vil føle at din indsats begynder at bære frugt. Dit hårde arbejde og stålsatte vilje gør det nærmest umuligt at standse din fremmarch. Rise and shine!

Dagens dyr

Dagens dyr er Leopard . Med dens sneaky natur og kraftfulde agility spejler den din indre bedrift og viljestyrke. Ligesom en leopard har du evnen til at navigere gennem de sværeste situationer med nådig styrke og stamina. I dag er du indbegrebet af en Leopard, Stenbuk.

Afslutning på dagen

Fredag d. 18. august har vist sig at være en bemærkelsesværdig dag for dig, Stenbuk. Du har navigeret gennem dagens udfordringer med dit kendte gå-på-mod og udholdenhed. Dit humør og forhold til familien har været strålende, og selvom der har været lidt turbulens i venne- og kærlighedsdelen, har din faste vilje og arbejdsiske styrke båret dig igennem. Med weekenden lige om hjørnet er der masser at se frem til, så luk ikke dine øjne for de små glæder, der venter. Godnat og på gensyn, Stenbuk!