Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en . tiger

Dagens humør:

I dag, Skorpionen, får humøret karakteren 4. Du er nemlig i dit høje, humørfulde jeg med et strejf af den indre tiger, der brager løs med optimisme. Det er fredag, og universet stråler positiv energi ned over dig. Skal vi sige det, som det er? Du har det faktisk ret fantastisk!.

Kærlighed:

Kærlighedens stjernespor giver dig karakteren 2.5 i dag, skorpion. Karakteren er nedtrappet lidt, fordi Venus, kærlighedens planet, temporerer forkert i din kærlighedssektor. Men hov, begynder ikke at undervurdere kraften i at være alene. Brug det til at finde ud af, hvad du virkelig ønsker i en partner. Det er tid til selverkendelse!

Arbejde:

Under arbejdets flamingocirklende stjerner, giver du dig selv karakteren 5. Du skal ganske vist slide i det i dag, men resultatet bliver betydeligt. Du får krydset alle de ting på din tjekliste og kan se frem til en tilfredsstillende fredagsafrunding. Husk at stoppe op og værdsætte dit hårde arbejde.

Venner:

I dag bliver et 3’er venneunivers for dig, kære Skorpion, som din indre tiger gemmer sig lidt bort. Det handler om balance. Det ene øjeblik svinger du med humøret, i næste smyger du dig ind under dyner for at pleje din egen indre ro. Ingen ven forventer, at du skal være der hele tiden. Det skal du heller ikke forvente af dig selv.

Familie:

Familien er fyldt med glødende energi i dag, og derfor får karakteren 4. Alt er fredeligt og harmonisk på hjemmefronten. Der er kærlighed, latter og masse hygge, der præger stemningen i hjemmet. Måske en familiefilm i aften?

Succes:

Ifølge stjernerne vil succesen i dag være på sit laveste, en karakter på 0. Tag det dog ikke tungt, Skorpionen – ikke alle dage kan være fyldt med triumf. Der er stadig mange sejre, der venter på dig forude. At du giver dagen dit bedste, er i sig selv en succes.

Dagens dyr:

Det vil være uretfærdigt at bevæge sig gennem denne dag uden at vælge tigeren som dit dagsdyr. Med den indre glød og humør på toppen, er du lige så levende og fyldt med liv som en tiger. Selvom du ikke har den bedste dag succesmæssigt, er du langt fra at have mistet din glød. En tiger er stærk, modig og matche perfekt til din essens.

Så, dette var dagen i dag, fredag den 18-08 for Skorpionen. I morgen er en helt ny dag, lad os håbe på det bedste! Freder bare videre.