Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør

Løven opnår en solid karakter på 3 ud af 5 på humørskalaen i dag. Selvom du måske vågner op på den forkerte fod, vil resten af din dag fyldes med små medvind, som til sammen vil løfte dit humør op på et behageligt niveau. Pas dog på med at forvente at alt går din vej; livet er fuld af udsving, som en bølge i havet.

Kærlighed

På kærlighedsfronten skraber du ikke mange point ind i dag. Helt præcis 2. Du vil have brug for at bruge Venus’ energi meget fordelagtigt for at få maksimalt ud af denne dag i romantikkens tegn. Træk vejret dybt, forstå universets rytmer og lad din indre løve stråle ud. Husk, at vi alle har gode og dårlige dage, så fat mod!

Arbejde

Arbejde er stedet, hvor du vil skinne i dag, Løve. Med en karakter på 4 ud af 5 i succes, vil Mars’ indflydelse give dig energi og styrke til at klare enhver opgave, du skal tage dig af. Lager, kontor eller salgslokalet; hvor end du befinder dig, bliver du super effektiv. Hold det god arbejde!

Venner

I skarp kontrast til kærlighedsscoren sidder du fast med vennerne i dag. Du scorer et solidt 5’er på denne region. Når det kommer til at hænge ud og feste med vennerne, vil du bruge energien fra Jupiter til din fordel. Effektiv kommunikation og stærke bånd vil bringe glæde og lykke.

Familie

Du lander en potentiel 5’er i familieforhold også. Du vil føle en stærk forbindelse med dine nærmeste i dag. Udvid dine horisonter, del dine følelser og skab unikke øjeblikke sammen.

Succes

Med en imponerende succesrate på 4 ud af 5 i dag, styrker du din viljestyrke og selvtillid. Så hvorfor vente med at opnå dine mål? Nu er det tid til handling!

Dagens dyr

Dagens dyr er uden tvivl Tigeren. Den står for magt, passion og beslutsomhed, nøjagtigt som dit humør og drivkraft i dag. Så gå ud og erobrer verden som tigren i junglen.

Denne fredag, den 18. august, vil du opleve kontraster mellem forskellige områder af dit liv. Men hvem har sagt, at livet skulle være monotont? I dine forskellige relationer og interaktioner vil du findfarver og nuancer, der gør billedet komplekst, men også meget rigere. Så tag kimen til succes i dine egne hænder, præcis som en ægte løve ville gøre. Mærk brølet i dit hjerte, og mærk hvordan det pulserer med livets rytme.