Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Rolig og tænksom dagen lang

Dagens humør

Dagshumøret for Skytten er i dag 3 ud af 5, en smule over middel. Med Jupiter som din hersker skal det heller ikke kunne være andet. Din energi er skruet op, men vandrer lidt for meget mellem optimisme og bekymringer. Husk på, at bekymringer sjældent bringer andet end mørke.

Kærlighed

Kærlighedstimen viser hen mod 4 på skalaen. Du er en ildfuld sjæl, og i dag sidder du som regel på kogepunktet af passion. Tøv ikke længere med at fortælle din udkårne, hvor meget du elsker dem. Der er stor chance for, at de har gemt på de samme følelser.

Arbejde

På arbejdsfronten scorer du dog kun 2 uaf 5. Planeternes energi er ikke just med dig lige nu. Ildtegnet i dig ønsker at nå til tops, men forhindringer fra kære kollegaer og forventninger standser dig i dag. Tag en dyb indånding og gør dit bedste alligevel.

Venner

Dine venskaber er virkelig i topform. Du scorer fuld pulje, med en flot 5’er. Din uundgåelige trang til spænding, eventyr, og glæde smitter af på dine venner. Sammen skaber I momente, det vil kaste jeres venskaber til nye højder.

Familie

Familielivet scorer også højt. Med 4 på skalaen er du i jeres gode bøger. Du formår at balancere din tid mellem arbejde, venskab og familie. De elsker din entusiastiske og eventyrlystne natur, men husk også at give plads til deres stemme.

Succes

Sidst men ikke mindst, succes. Her ligger du lavt, med et scores på kun 0 ud af 5. Men frygt ej, Skytte! Dine drømme er selvfølgelig inden for rækkevidde, det tager bare tid. Trods dagens lavpunkt, bør du ikke opgive. Tag et skridt ad gangen.

Dagens dyr

Kid på dagens dyr: Koalaen. Ligegyldigt hvor meget modvind, du oplever i dag, vil du ikke lade dig slå ud. Du er rolig, tænksom og besindig, lige som koalaen sidder højt i træerne og overvejer sine træk.

Afslutning

Fredag den 10. november er en dag, du vil opleve meget blanding. Emotionelt, professionelt og personligt. Men som dagens dyr, koalaen, står du stærkt og tænker dybt, før du handler. Hold modet oppe og kæmp dig igennem, Skytte. Dit eventyr er langt fra ovre, men skinner lige rundt om hjørnet.