Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flamingo. Fri, graciøs og eksotisk.

Dagens humør

Dagens humør for Skorpionen er ved at vippe mercury-retrograd-effekten af skalaen med en solid 5’er! Skorpionen, blev du fornyligt bombarderet af uforudsigelige indskydelser? Glem alt det og omfavn din indre sjov. Din intuitive natur sikrer, at du glider gennem dagen med et smil.

Kærlighed

Kærlighed er en lidt ustadig med en score på 3 i dag. I din jordnære stil kan du tage på arbejdet og lade det køre i baggrunden. Måske venter din bedre halvdel på dig ved dagens ende med en overraskelse? Hvem ved?

Arbejde

Arbejde får en middel score på 2,5. Den kosmiske energi er ikke på din side på arbejdsfronten i dag, men fortvivl ikke! Den vil stadig komme frem ved dagen slutning.

Venner

Venskab sejler op på en robust 4’er. Den iboende dybde i dine forbindelser med dine venner vil bære frugt i dag. Tag en tur i parken eller måske gå ud og se en film. Det vil sikkert løfte humøret.

Familie

Familieoptagelser skal have et anstændigt 3-pointer på skalaen. Du må huske at set lidt tid af til familie i kalenderen i dag. Glem ikke, at selv en lille gestus kan gøre en stor forskel.

Succes

Til sidst, succes. Den får en lidt lunken 0 i dag. Men husk, Skorpion, at succes kan defineres på mange måder. Måske er det tid til at finde nye måder at definere personlig succes på.

Dagens dyr

Dagens dyr er flamingoen. Denne fugl, kendt for sin elegance og skønhed, minder dig om at være din autentiske selv. Ligesom flamingoen, stræk nakken, hold balancen og vis din unikke farve. Flamingoen er ikke bange for at stå ud fra mængden, og det bør du heller ikke være!

Fredag er her, og den 10. november er en dag for nye begyndelser. Lad ikke det nul i succes skræmme dig, for som en Skorpion, ved du, at hårdt arbejde betaler sig, og i dag, er en ny chance for at bevise det. Hver dag bringer nye muligheder, og i dag er ingen undtagelse.

Månen og stjernerne i aften vil danse for dig, Skorpion. Vi ses i morgen!