Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin.

Dagens humør

Jomfruer, vi tildeler i dag et solidt 4 i humørkarakter. Med en visionær ånd og jordens planet – Merkur – i dit element, vil dit indre lys brænde lystigt. Jomfruer er kendte for deres søgen efter perfektion, og I dag får I mulighed for at skinne i jeres stræben.

Kærlighed

Vil du fange en romantisk flamme, Jomfrue? Med en karakter på 3 er spillerummet åbent! Elskværdig Venus i jeres tredje hus taler for åbenhed, men taktfuldhed er et nøgleord. Bløde, diplomatiske tilgange er det, der virker i dag. Brug din kommunikation og dit logiske sind på den mest kærlige måde.

Arbejde

På arbejdsfronten giver vi en 2.5. Selv om Merkurs påvirkning styrker jeres analytiske sind og detaljeorientering, mærkes Saturns seje energi der trækker lidt ned. Det meste vil gå glat, men der vil ikke være noget momentum. Men fortvivl ikke! I morgen er en ny dag, husk det.

Venner

Du befinder dig på solid grund med en score på 4 i venneregnskabet. Dine venner værdsætter din ærlighed og dit nærvær. Merkur, der regerer kommunikation, vil hjælpe dig med at føle dig mere tilpas i sociale samvær. Nyd det gode selskab!

Familie

Begrebet familie skinner fuldt ud med en 5’er til dig Jomfru! Med jeres pålidelige og påpasselige natur, vil familiemedlemmer sætte pris på din støtte. Husk, det er dine rødder, der holder dig jordbundet.

Succes

Må vi præsentere succeskarakteren på 3. På grund af Saturns forhindringer kan nogle skridt forekomme lidt mindre lette end normalt. Men husk, succes er ikke kun slutmålet, det er også rejsen. Du lærer og vokser hver dag, Jomfru.

Dagens dyr

Dagens dyr er mystiske og eksotiske Pingvin – det vil i dag spejle dig. Som Jomfru er du dygtig til at balancere, ligesom pingvinen. Når pingvinen kastes i dybet, viser den sin styrke. Turen ind i det ukendte er altid skræmmende, men følg pingvinens eksempel: Tag springet uden frygt!

Fredag den 10. november vil være en dag fyldt med potentiale for dig. Svingninger i energiniveauerne skal du navigere klogt. Men med din iboende visdom og jordforbindelse skal du nok finde vej. Bare husk, at ligesom den modige pingvin, skal du også være modig og tage skridtet. God fredag, kære Jomfruer.