Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Puma.

Dagens humør

Skytten, din dag er på en solid 3. Du er usandsynligt stabil, og din holdning til dagen er hverken til den høje eller den lave side. Men ingen bekymringer! Selvom himlen trækker sig sammen, kan du stadig finde nogle lysstråler. Hvis du bemærker den halve fyldes glas, vil du se, at selv en almindelig dag kan være spektakulær.

Kærlighed

Her har vi det, stjernetegnselskere! Skytten scorer topkarakterer på kærlighedsfronten. Selv i en tumultagtig tid som denne, kender universet ingen grænser for romantik. Din evne til at se det bedste i folk vil være nøglen i dag. Hengiv dig til varme følelser og lad kærlighedens kræfter arbejde i dit favor!

Arbejde

I dag, vil du måske føle, at der er mere arbejde, end du kan klare. Universets energier er lige på linje med en stabil 2.5’er. Innovativ som du er, må du huske at stole på dig selv og tage den ekstra mil, selv når vejen ser udfordrende ud.

Venner

På venskabsfronten er du “flyvende” med en flot 4’er. Du føler en stærk forbindelse til vennekredsen, og det har du ret til. Brug dagen til at nå ud til vennerne, og del et grin eller to. Husk, rettidig omhu er altid værdsat, især når det kommer fra hjertet!

Familie

Dine familieforhold tester dig på denne dag, det er der ingen tvivl om. Du har scoret en 0, og det tyder på, at himlens kræfter driller. Nu er det tid til at slå rødder og nære dit hjertes hjem.

Succes

Du skinner på succesfronten med en behagelig 4’er. Som en sand Skytte, ved du, hvordan du skal sigte mod dit mål. Stol på dine instinkter, tro på dit arbejde og vær modig nok til at tage det næste skridt. Succes kommer inden for rækkevidde, når du tror på dig selv.

Dagens Dyr

Dagens dyr er Puma. Denne storslåede kat repræsenterer din indre Skytte – nysgerrig, dristig og en smule hemmelighedsfuld. Ligesom en puma, må du i dag navigere i livets jungle, på jagt efter de nye muligheder, som venter på dig. Brug pumaens snuhed og tålmodighed i jagten på dine drømme.

Som denne fredag den 1. september folder sig ud, vil du opleve både det stormfulde og det strålende. Men husk, der er ingen retning i livet, der er for svær at navigere for en Skytte. Hvis det bliver for svært, spred dine vinger ud ligesom Pumaen, der altid er klar til at springe ud i det ukendte. Din naturlige mod og optimisme vil hjælpe dig med at finde vej og blive lyset i din egen verden.