Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør

Dagens humør lander på 2.5 for Jomfruen i dag. Astronomien sender os et budskab om, at Merkurs påvirkning kan lægge lidt tunge tanker på jer, kære Jomfruer. Pas på! Det er ikke en god dag for stress og grublerier.

Kærlighed

Kærlighedens barometer står på 3 i dag, Jomfruer! En helt gennemsnitlig dag i kærlighedens tegn. Men, hey, lad os ikke underkende betydningen af stabilitet der. Jomfruen kan nyde trygheden i et stabilt kærlighedsliv, takket være Venus, kærlighedens planet, der etablerer en stabil atmosfære omkring dig.

Arbejde

Nu når vi taler om arbejdet, er det næsten rent overskud for Jomfruerne, med en karakter på 4! Saturn tilbyder en gunstig påvirkning så din arbejdsindsats vil blive værdsat i dag. Brug det til din fordel, da det vil gavne både dig og dine kollegaer.

Venner

For Jomfruens sociale scene, går vi op hele 5! Intet mindre end topkarakter fra universet. Din kommunikation er på sit højdepunkt i dag og du vil være i stand til at opleve nogle bemærkelsesværdige øjeblikke med dine venner, takket være Merkurs indflydelse.

Familie

På hjemmefronten går Jomfruen ind i dagen med en solid 4. Du vil kunne finde ro og harmoni i familiens skød. Saturn gør det ekstra nemt for dig at navigere i eventuelle udfordringer med visdom og takt.

Succes

Succes står på en vurdering af 3. Alt i alt en ganske anstændig dag, med Jupiter, der skaber en rolig og balanceret energi omkring dig, hvilket vil påvirke din succes positivt.

Dagens dyr

Dagens dyr er den uimodståelige koala. Eller som australierne siger, det søde marsupial. Koalaen repræsenterer en dyb ro og indre balance, nøjagtigt det Jomfruen skal bruge lige nu. Det er koalaens mildhed og evnen til at tage en lur midt på dagen (eksakt det vi alle har brug for engang imellem!), der gør den til dagens dyr.

Jomfruen, fredag den 01-09 er en dag fyldt med harmoni, balance og ro. Universets kræfter sidder på din side, specielt når det kommer til dine sociale relationer og din arbejdsindsats. Fortsæt med dit gode arbejde, og husk – at tage det roligt engang imellem, ligesom koalaen.