Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ulv idag - fri og stærk.

Dagens humør

I dag får humøret en score på 4 hos Skytten. Fredagens energier fra Jupiter, Skyttens herskende planet, bringer optimismen frem, hvilket smitter af på humøret. Venus står i et gunstigt aspekt, og det hjælper dig med at se det positive i alting, selv i de mindste detaljer. Måske vil en overraskende hændelse i løbet af dagen bringe et smil på dine læber og gøre humøret endnu bedre. Så selv om intet er perfekt, lader du dig ikke gå på af de små bump på vejen.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er der en score på 3. Med Mars i tvillingernes tegn, er du lidt splittet. På den ene side længes du efter at dykke dybt ind i et hav af kærlighed, mens på den anden side vil du gerne bevare din frihed. Det er et puslespil, der skal løses. Men frygt ej, for stjernerne tyder på, at en klarhed vil snige sig ind inden døgnets udgang.

Arbejde

Arbejdet scorer i dag 2,5. Skyttens ildfulde natur er i konflikt med den rolige energi fra Saturn, der beder dig om at tage tingene med ro. Din sjæl ønsker at jage efter store projekter og eventyr, men den praktiske del af dig holder dig tilbage. Det kan være frustrerende, men det er også en god mulighed for at tage en pause og evaluere dine ambitioner.

Venner

Dine venskaber får i dag en solid score på 4. Skyttens sociale natur vil skinne igennem i dag, hjulpet af Månens indflydelse. Du har mulighed for at møde gamle venner eller endda stifte nye bekendtskaber. Der er en god chance for, at du vil slutte dagen med nogle mindeværdige øjeblikke i selskab med dem, du holder af.

Familie

Familieforholdene får i dag en karakter på 3. Månen i kræftens tegn giver anledning til nogle følelsesmæssige samtaler. Selvom det måske ikke er det mest behagelige, vil disse samtaler gøre dig i stand til at dykke dybere ind i din families dynamik. Nogle gange er det godt at ryste træet for at se, hvad der falder ned.

Succes

Succesen for i dag får en score på 3,5. Skytten er altid på jagt efter sin næste store præstation. Og selv om Saturn måske sætter en dæmper på dit drive, vil din ildfulde natur ikke tillade dig at stå stille. Du vil gøre fremskridt, selv om det er små skridt.

Dagens dyr

Dagens dyr er ulven – et symbol på instinkt, intelligens og frihed. Ligesom ulven skal du stole på dine instinkter, udforske dit område og bruge din intelligens til at navigere gennem dagens udfordr