Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hund idag - loyal og trofast.

Dagens humør: 3

Tvillingen, i dag vil du måske føle dig lidt stresset og uorganiseret, da Skorpionens måne fortsætter sin rejse gennem dit diagram. Men husk, at du har evnen til at holde dig jordbunden ved at justere dine forventninger til dagen. Sørg for at støtte dit fysiske selv med dyb vejrtrækning, strækøvelser for at lindre spændinger og masser af næringsrige fødevarer.

Kærlighed: 2

I kærlighedens verden kan små uenigheder hurtigt eskalere til større problemer, især når Mars bliver urolig over hovedet på dig. Men frygt ikke, Tvillingen, for Mars og Saturn vil samarbejde for at stabilisere disse vibrationer. Du skal dog være klar til at sætte grænser og praktisere selvpleje.

Arbejde: 4

På arbejdsfronten kan du forvente en udfordrende dag, men det er ikke noget, du ikke kan håndtere. Dine kollegaer kan opføre sig som børn i dag, men undgå at synke til deres niveau. Du vil vide, når dette sker, når du finder dig selv spise Tater Tots og alfabet suppe til frokost, drikke chokolademælk med en swirly halm.

Venner: 3

I dit venskab kan du forvente nogle overraskelser. Noget er oppe, men du er ikke inde på detaljerne. Det er intet så ekstremt, men du skal finde det ud for dig selv for at være sikker. Slå lejr ved hoveddøren.

Familie: 4

I familieforhold kan du forvente en positiv dag. Nogen virkelig anderledes på en god måde kan dukke op over for dig i supermarkedet i dag, og du vil være glad for, at du tog dig tid til at se dit bedste ud.

Succes: 3

I dag er en dag for klarhed. Rens luften, gør vandene klare – gør hvad du skal gøre for at få noget klarhed. Dette vil hjælpe dig med at opnå succes i dine bestræbelser.

Dagens dyr: Hunden

Hunden er dagens dyr for Tvillingen. Ligesom en hund er du nysgerrig og altid på udkig efter information. Du er også meget social og elsker at være omkring mennesker. Hunden minder os om at være loyale og trofaste, men også om at tage tid til at lege og nyde livet.