Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hund idag - trofast og loyal.

Dagens humør

I dag scorer Skytten en solid 3 på humørskalaen. Skytten, du vil opleve en del under overfladen i dag, da månen fortsætter sin rejse gennem det intense Skorpionen. Desværre kan en række spændte aspekter overhead bringe interne udfordringer, hvilket får dig til at udløse mere let. Overvej at tage noget tid ud til at omfavne ensomhed og selvpleje, især hvis du finder det svært at være omkring andre.

Kærlighed

På kærlighedsfronten scorer Skytten en 4. En spirituel eller kreativ praksis kan bringe helbredelse til din ånd, når Mars bliver aktiv i aften, hvilket giver en udgang for opsparede følelser. Gode vibrationer vil flyde, når dagen kommer til en afslutning, og Merkur blæser et kys til Saturn, hvilket opfordrer dig til at slippe det, der ikke længere tjener dig.

Arbejde

Arbejdsmæssigt er det en 3 for Skytten i dag. Du kan føle dig på et lavere energiniveau end de fleste mennesker i dag, så held og lykke med at holde trit. Men du kan få tingene i gang ved frokosttid, hvis du træffer de rigtige valg. En grillet kylling Cobb salat kunne give dig nyfundet energi.

Venner

Når det kommer til venskaber, får Skytten en 4. Dette burde være en dag med opbygning af spænding, men i dag er der ingen af det at mærke i hundehuset. Nyd det, uanset årsagen.

Familie

På familiesiden får Skytten en 3. Det er tid for dig at spørge dine forældre om penge – de ved lidt mere og kan hjælpe, så længe du sluger din stolthed og bare lægger det hele på linjen. Det er måske ikke let, men det kan virke.

Succes

Når det kommer til succes, scorer Skytten en 4. Hvis en usædvanlig finansiel mulighed ser for god ud til at være sand, er den det sandsynligvis.

Dagens dyr

Dagens dyr er hunden. Dette burde være en dag med opbygning af spænding, men i dag er der ingen af det at mærke i hundehuset. Nyd det, uanset årsagen.