Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hund idag - loyal og trofast

Dagens humør

Dagens humør for Vægten er en solid 4. Månens rejse gennem dit tegn, kære Vægt, danner en sød forbindelse med Venus i de meget tidlige timer. Desværre vil hårdere stemninger tage over, når daggry bryder, og Luna står over for Chiron, og relationer kan blive testet. Men frygt ikke! Mars træder ind for at give en hjælpende hånd i eftermiddag, hvilket minder dig om, hvor vigtigt fællesskab er.

Kærlighed

Kærlighedens karakter for Vægten i dag er 3. Selvom der kan være nogle udfordringer, er der også muligheder for at genopdage den fine kunst af samtale med din partner. Det er en god dag for jer begge at indhente det tabte. Mad vil gøre dagen endnu mere behagelig, men undgå strenge supper som fransk løg, der vil hæmme samtalestrømmen.

Arbejde

Arbejdskarakteren for Vægten i dag er 4. Merkur justerer sig med skæbnens knuder, hvilket skærper din forretningsforståelse, forhandlingsevner og evne til at kæmpe for dig selv. Det er en god dag til at tage fat på det papirprojekt, du har brug for at komme i gang med. Smukt dekorerede, kraftige filmapper holder dine vigtige papirer sammen og giver dit skrivebord et klassisk look.

Venner

Venskabskarakteren for Vægten i dag er 5. Det er en dag til at forbinde med de mennesker, der løfter dig op, især hvis du kunne bruge lidt ekstra støtte. Balancen betyder, at ting går op og derefter ned. Du og dine venner oplever måske den nedadgående side, men det betyder ikke, at I ikke kan have en god tid.

Familie

Familiekarakteren for Vægten i dag er 4. Det er en rigtig god tid for dig at tjekke ind med dine forældre om det ene store åbne spørgsmål, du venter på. Udtryk dig selv i dag – alle andre synes at gøre det! Hop op i et indbydende skød og spin dit hjerte ud eller send bare kærlighedsstråler med dine store udtryksfulde øjne.

Succes

Succeskarakteren for Vægten i dag er 4. Forretningsmæssige anliggender fungerer bare smukt. Stjernerne er dine himmelske revisorer. Du har mere at sige, end du indser, og du skulle være i stand til at udtrykke dig med lethed.

Dagens dyr

Dagens dyr er hunden. Hunden symboliserer loyalitet og beskyttelse, hvilket er nøgletemaer for Vægten i dag. Husk, balance betyder, at ting går op og derefter ned. Du og dine mennesker oplever måsske den nedadgående side, men det betyder ikke, at I ikke kan have en god tid. Hunden minder os om, at selv i nedgangstider kan vi stadig finde glæde og have det sjovt.

Dagen i dag

Tirsdag den 27. juni 2023 er en dag fuld af potentiale for Vægten. Selvom der kan være udfordringer, er der også muligheder for at genopdage den fine kunst af samtale, forbinde med de mennesker, der løfter dig op, og udtrykke dig selv. Husk, at selv i nedgangstider kan du stadig finde glæde og have det sjovt. Så tag fat på dagen med optimisme og åbenhed, og husk at balancen altid vil genoprettes.