Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kanin idag - springende og aktiv.

Dagens humør

I dag skinner lysets planet, Solen, ned på Vandmandens tegn, hvilket skaber en lystig atmosfære. Dagens humør får en stor fed 4’er! Glem ikke, Vandmand, at det er Venus, kærlighedsplaneten, der også regerer dit tegn, så husk at lade dit hjerte lede vejen – også når humøret svinger.

Kærlighed

På kærlighedsfronten ser det en smule ujævnt ud i dag, Vandmand. MedPlutos turbulent energi i dit kærlighedshus ser du sikkert ting fra en ny vinkel. Det er dog ikke alt sammen negativt. Ansigt dit forhold eller måske din manglende evne til at binde an med mod og ærlighed. Karakteren for i dag er 2, men husk, alt i livet er en læreproces.

Arbejde

Arbejdsdagen tegner til at være fyldt med fremgang og gode nyheder. Merkur, kommunikationsplaneten, sidder i dit arbejdshus, som næsten garanterer gode samtaler og klare budskaber. Det er en fremragende tid for networking, at lære nyt og øge din forståelse for dine professionelle forpligtigelser. Karakteren for i dag er en solid 4.

Venner

De dybe samtaler fylder meget på vennescenen i dag. Er der mon en hemmelighed, der skal spilles ud? Måske skal du bare dele en sjov historie eller deltage i en meningsfuld samtale. Solskinnet fra Venus er med dig; og selvom du normalt er tilbageholdende med dine følelser, er det en god dag for hjertelige samtaler. Venneniveauet bliver 3 i dag.

Familie

Når det kommer til familie, har du allerede en 5’er inden for rækkevidde. Månestenen, der regerer over familiære bånd, skinner ud i en tryg, fast bane i dit stjernetegn, hvilket næsten garanterer en god tid i familiens skød. Brug denne tid til at værdsætte dem, du holder af.

Succes

Succes er knap så let at vurdere i dag. Neptun, forvandlingens planet, er i retrograd i dit succeshus. Denne planet har en tendens til at bringe illusioner frem, men det betyder også, at du har mulighed for at se det “større billede”. Det kan hjælpe dig med at planlægge din vej til succes. Karakteren på succes-fronten er 3.

Dagens dyr

Vurdér dagens withens mystiske kanin. Med kaninens dygtighed til hurtig tilpasning kan du også holde trit med dagens skiftende energier med lethed og elegance. Ligesom kaninen, bør du altid være klar til at forvandle dig og tilpasse dig.

Torsdag den 27. juli ser altså ud til at være en foranderlig og spændende dag fuld af potentiale for både oplysning og fornyelse. Hold hovedet højt, Vandmand, og husk at der altid er en ny skøn dag i morgen.