Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ørn og holder det store overblik idag.

Dagens humør

Lad os hoppe lige ud i det, Vædderen. Dagens humør får en solid 4. Det skyldes kombinationen af Mars-kraften, der styrker din handlekraft, og Saturns stabiliserende indflydelse, der giver dig en følelse af ro i dagens travlhed. Du er på toppen og i dit es, klar til at erobre verden. Tag et øjeblik til at trække vejret og mærke det. Du føler det, ikke?

Kærlighed

På kærlighedsfronten ser det mildt sagt fremragende ud. Her får du en suveræn 5’er! Venus, kærlighedens planet, står gunstigt i dit tegn i dag. Romantikken blomstrer, så udnyt det! Gå på date, send en sød besked eller tag bare tid til at nyde dinner for one. Hvem sagde, at romantik ikke kan være selvforkælelse?

Arbejde

Ingen hviler på laurbærrene! I arbejdssammenhæng får du en habil karakter 3, grundet Merkurs position, der kan skabe lidt kaos i kommunikationen. Det betyder dog ikke, at du skal sænke paraderne. Brug i stedet de mindre succesfulde perioder constructivt. Der kan være visdom at finde i bagslagene. Hvem ved, hvad indsigt du kan finde i udfordringerne?

Venner

I vennecirklen scorer du et flot 4-tal. Med Jupiter i spil bringer det ekstra lykke og åbner op for nye relationer. Det er en oplagt dag til at komme ud i den store verden, opleve og måske møde nye mennesker – alle har brug for en ekstra ven eller to!

Familie

Hjemmefronten får en 3’er i dag. Tryghed og stabilitet fra Uranus kan nogle gange skabe lidt stagnation. Du kan føle behovet for forandring, men din familie er ikke altid lige så eventyrlystne som dig. Giv dem tid, de skal nok følge med i sidste ende!

Succes

Når det kommer til success, scorer du en stærk 5. Du skinner i dag, Vædder! Du har bygget solidt, du har engageret dig, og nu høster du frugterne. Nyd det!

Dagens dyr

Dagens dyr er ørnen. Ligesom den majestætiske fugl stiger du i dag til nye højder, overser småtingene og ser helheden. Du griber muligheden, når den præsenterer sig – præcis som ørnen griber sit bytte.

Gå nu ud og gør torsdag, den 27. Juli, til præcis den dag, du ønsker. Universet har lagt kortene på bordet. Nu er det op til dig at spille dem! Husk, at det vigtigste ikke er, hvad du opnår, men hvordan du spiller dit spil.