Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en havspildpadde - urokkelig og utrættelig idag .

Dagens humør

Stenbukkenne skal ikke være sorgdig i dag, da humøret skal trives med en flot karakter på 4. Universet spiller nemlig en vuggesang af glæde i dag og dækker dig i et varmt, kosmisk tæppe af positive vibes. Du vil synes, at hver eneste minut i dag smager af friske morgenbrød, duftende af roser og mynte under en tidlig sommermorgen.

Kærlighed

Hvis vores lyse side kommer til udtryk i dag, Stenbukken, kan vi regne med en kærlighedskarakter på 3. Mens Venus kurtiserer Neptun, kan der opstå en aura af romantisk forvirring. Men lad ikke dette forvirre dig! Tværtimod er dette en chance for at bygge bro over fortrolige vande og dykke ind i universets kærlighedspulje.

Arbejde

Hit med arbejdslysten! For Stenbukken er jobbet i dag en sprudlende 4’er! Din indre kriger rejser fra de dypeste Sølvfloder og gyder sin styrke ud i arbejdslivet. Du vil sandsynligvis blive en nøgleperson i vanskelige situationer, og din viljestyrke skinner så klart som Sirius i nattehimlen.

Venner

Sociale kontakter vil i dag være lige noget, der får dig til at strutte. Generøsitet strømmer rundt som en auora og sikrer dig en 5’er i venneskabskategorien. Dine venner vil måske se dig som et fyrtårn, der viser vej i mørke farvande. Lad dem køre ind på din parkeringsplads med åben favn og et smil, der lyser som tusind solstråler.

Familie

Familien skraber i dag kun en karakter på 2. Husk, at når vi navigere i vores personlige hav, så vil bølgerne ruller op og ned. Skulle du i dag føle en stigende tidevand, mærke vinden blæse og træer rasle, så husk på, at det er vigtigt at holde balancen. Både i naturen og familielivet.

Succes

På succesbarometeret lander vi i dag på fast grund med en karakter på 3,5. Dagens planetpositioner sætter din indre kompas præcist, men er du klar til at følge den vej, det peger? Vær parat til at gribe den guldmedalje universet kaster din vej.

Dagens dyr

Fordyb jer, Stenbukken, i dagens dyrs verden. Det er havskildpadden. Ligesom denne behændige firben, der utrætteligt svømmer mod strømmen, skal du også dykke dybt og være opmærksom på, at hvert slag tager dig tættere på dit mål. Det er et symbol på tålmodighed og udholdenhed, nøjagtig hvad din dag handler om.

Denne torsdag den 27. juli, skal være en dag for forankring, ydmyghed, og anerkendelse af vores plads i denne verden. Lad ikke de stigende bølger vælte dig af pinden. Havets bølger går op og ned ligesom livets, men i dag, Stenbukken, handler det om at modstå stormen. Hold balancen og svøm mod strømmen.