Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kolibri - lille , flyvende og fri.

Dagens humør: 4

Netop i dag, Vægten, mens vi rider på de energiske vibrationer fra månen, brillerer du med en ubestridelig glød af optimisme. Du kan forvente en følelsesmæssig opstigning, der løfter dig fra den jordbundne realismes tåge op til klare, blå himmelstræk. Der er dog, som med alt i livet, plads til en smule forbedring. Selvom skyerne virker fjerne, er de ikke helt ude af syne, men frygt ej! Dette er blot et virvar af flippende tanker, der svirrer omkring i dit indre og ikke noget, der påvirker din generelle trivsel. Dermed får dagens humør fire stjerner ud af fem.

Kærlighed: 3

Stjernerne er i en udfordrende position i forhold til kærlighed i dag, Vægten. Der må trækkes på universets visdom, for dit kærlighedsmeter når kun til det middelgode 3. Men frygt ej! Skulle det tropiske paradis forvandle sig til blæsende hede, så bare husk, at selv det stormende hav kan bringe en dyp duet. Husk at trække vejret dybt og vær åben for nye eventyr.

Arbejde: 2

Arbejdsmæssigt er det en lidt mere træg dag. De universelle vibrationer, der hersker over dit arbejdsliv, er desværre midlertidigt ude af balance. Selvom du er kendt for at være en hårdtarbejdende sjæl, kommer der ikke mange jordskælv fra din kant i dag. Du får to stjerner. Men husk, denne dag er blot en mindre forhindring, hvorefter solen igen vil skinne, og stjernerne vil guide din vej.

Venner: 5

Hvis din passion og energi falmer på arbejdsfronten, så fryser den helt sikkert ikke, når det kommer til dine venskaber. Der er ingen tvivl om, at dine venlige vibrationer vil resonere vidt og bredt i dit sociale netværk. Du er et slags fyrtårn, der lyser op i dine venners liv! Fem stjerner bliver det til!

Familie: 4

Åh, du kære familie! Dine relationer er fyldt med afslappede stunder og uformelle samtaler. Ingen dramaer, ingen krige, bare ro og harmoni. Familien er kernen, der holder dig jordforbundet. Fire stjerner til det familiære univers!

Succes: 3

I dag er en dag, hvor du hverken klatrer op eller falder ned på successtigen. En perle af visdom kan lige være at huske, at succes er relativt – vær derfor ikke for hård ved dig selv! Du indtager en stabil og sikker position med tre stjerner.

Dagens dyr: Fuglekolibri

Dagslysets danser, fuglekolibrien, er dit symbol for dagen. Ligegyldigt, hvor stormene raser, forbliver den i luften med et utroligt fokus og en yndefuld elegance. Ligeledes er du også i stand til at finde det smukke i alting og trives i din egen verden, samtidig med at du er forbundet med alle omkring dig.

Lige så glædeligt som fuglekolibrien basker med sine vinger, lige så fantastisk er denne tirsdag, den 25. juli. Uanset om dagen bringer solskin eller regnvejr, er det kun begyndelsen på den rejse, du er på. Så kære Vægt, tag en dyb indånding og dyk ned i din dag med fornyet energi og en urokkelig tro på det gode!