Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en skildpadde - langsom og forsigtig idag .

Dagens humør

Ugens første humør-karakter er en solid 4 for vores robuste Tyr. Solens stråler leger med Venus og Mars under Tyrens tegn i dag, og det giver et energisk løft til humøret. Selvom det er tirsdag, den 25.07, og ugen for alvor er skudt i gang, så har tyrerne en mærkbar gnist i øjet.

Kærlighed

Når det kommer til kærligheds-fronten, så er stjernerne optimistiske med en karakter på 3. Det er en god dag til at puste nyt liv til gamle flammer, især når Venus passerer gennem Tyrens hus. Mød din partner på halvvejen, og husk, at kærlighed er et tovejs gade.

Arbejde

På arbejdsfronten er karakteren desværre en lidt lavere 2. Neptun svømmer ind på den astrologiske scene og kan forårsage nogle mindre forstyrrelser i din professionelle verden. Hold hovedet koldt! Det er ikke altid motorvej i arbejdslivet.

Venner

I det sociale liv tegner alt til en 5’er! Månen og Saturn kreerer en vellykket alliance, som musestille sender bølger af venskabelig energi din vej. Grin, latter og dybe samtaler dominerer det sociale univers i dag. Vær sammen med dine venner, livet er for kort til at glippe disse øjeblikke.

Familie

Familielivet scorer desværre kun en 3’er i dag. Selvom Solen stadig skinner over Tyrens hus, kan der være små skygger fra Pluto, der komplicerer familiære forhold. Træk vejret dybt, tæl til ti, og husk, at alle har deres egne kampe.

Succes

Nu til succes-kategorien, en vigtig én for nogen! Stjernerne rater denne til en 3 i dag. Den rolige energi fra Venus støtter op omkring Tyrens naturlige langsommelige tempo, så du vil finde succes i detaljen fremfor det store billede. Kast dig ud i de små projekter – de vil bære frugt senere.

Dagens dyr

Dagens dyr er skildpadden. Den afspejler Tyrernes nøje overvejede tempo. Med en naturlig forbindelse til Jorden og en rustning, der giver sikkerhed, er skildpadden det perfekte symbol på Tyrernes dag. På en dag som i dag, kan det være en fordel at gemme sig i sit skjold og adressere tingene i sit eget tempo.

Dagen i dag

Tirsdag den 25.07 byder på en liste af både høj- og lavpunkter, og det er op til dig, kære Tyr, at høste det bedste ud af dagen. Stjernerne blinker venligt til dig fra det himmelske lærred. Nyd den energiske påvirkning fra Solen, omfavne den dybere samtale med venner og måske, hvem ved, tænd en gammel flammes kærlighed. Grib dagen, den er din!