Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - klog og legesyg .

Dagens humør

Humøret hos en Tvilling i dag ligger solidt på en 4, næsten toppen af humør skalaen! Du kan, som Tirsdag morgen ruller ind, føle en bølge af frisk energi og lethed. Din regerende planet, Merkur, er halvvejs gennem sit banespor og smider livets små glæder i din vej. Skyernes sølvforing er ikke kun synlig for dig, men glitrer og flagrer i vinden, og er klar til at bringe dig et par guldtræer. Er du klar til at gøre tirsdag til en festdag?

Kærlighed

Kærlighedsbarometeret bestiger lystigt den klatrende vej mod toppen, og når til en solid 4. Din naturlige charme og lethed med ord virker som et aphrodisiakum i dag. Fakta er, at Venus, planeten for kærlighed, synger i harmoni med dit stjernetegn. Så hvorfor ikke tage tjansen væk fra cupid i dag og charme din vej ind i hjertet på din udkårne?

Arbejde

Arbejdsfronten skinner i dag med en flot 3. Med en nyhed om, at Saturn er i en gunstig position, er chancerne store for, at du vil være engageret i nøjagtige og komplekse opgaver, præcis hvad en typisk Tvilling elsker! Hæng på, gør din del, og se hvordan tingene falder på plads.

Venner

Tvillinger har altid været kendt som livets sjæle, så når stjernerne siger, at venskab karakteren er en 5, skal du lytte! Tænk over det – Mars i tvillingen lader dig tilbringe tid med venner, som fylder dig med varmen fra gamle minder. En gang imellem er en god gammel henkastet grin med venner det eneste vi trænger, er det ikke?

Familie

Familievisdom er højt oppe i dag, med et højdepunkt på 5. Den undertiden undervurderede, men dybt betydende, Månen gør sin magi og bringer familien sammen. Husk, at familietid er kvalitetstid, og i dag er den perfekt til at fordybe sig i familieanekdoter og dele et måltid i kærlighed.

Succes

Succes viser en charmerende 3 for Tvillinger i dag. Selvom det måske ikke er din drømmedag på dette område, så tag det med ro. Solen er stadig i dit felt, og den opmuntrer dig til at fortsætte. Det er kun et spørgsmål om tid, før du blinker i rampelyset.

Dagens dyr

Dagens dyr er den kvikke og legesyge Delfin! Ligesom delfinen, føler du dig leken og fri som en fugl. Leg aldrig undervurder ydmykhed, tålmodighed og kommunikationens kraft.

Så Tvillinger, gå ud i verden denne dejlige tirsdag den, 25. juli. Mærk solens stråler på dit ansigt, smil til en fremmed, og husk at alt hvad du gør i dag, er et skridt nærmere din drøm. Lad os gøre denne dag til en vi husker, ikke kun på grund af solskinnet, men også på grund af vores egen glød!