Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin - klodset på land men flyvende i vendet.

Dagens humør

Dagens humør for Stenbukken hænger på en sølle enkelt i dag. Altså, lad os se det i øjnene; Venus spiller ikke på vores hold i dag, Stenbukke! Og det kan godt skabe lidt mismod. Men husk nu at en lille nedtur også kan have sine positive sider, ikke?

Kærlighed

Kærlighed, søde kærlighed, det er tiderne, hvor den kommer i høj kurs! Venus’ position i Horoskop-huset betyder, at lige nu aflæser vores kærlighedsbarometer på en 4’er! Din spirituelle energi fungerer ligesom en magnet og tiltrækker kærligt og lykkeligt øjeblik til dig. Så lev i nuet og nyd det, kære Stenbuk!

Arbejde

Arbejde i dag får desværre en kneben 2’er på karakterskalaen. Denne dag er ikke til de store karrierespring. Tag i stedet tid til at pleje dit indre og nære relationer – det vil sikre dig en langt mere givende dag.

Venner

På vennernes front, er der alligevel godt nyt på vej. Stenbukke kan forvente en velvurderet 4 på venskabsbarometret i denne skønne dag. Jupiter opmuntrer til at bruge mere tid sammen med sine venner, der vil bringe latter og god energi i din retning!

Familie

Familielivet får i dag 3 stjerner. Neptun og Månen orkestrerer en hel symfoni af følelser. Der vil være tidspunkter med både glæde og forvirring, men bare husk, vi lærer mest fra de udfordrende situationer, vi står overfor, ikke?

Succes

Ingen dag uden lidt succes, så dagens succesrate ligger på en stabil 3’er. Dog kan din energi være bedre brugt på relationerne til dem omkring dig. Der er ingen vej uden om, kære Stenbuk, så overgiv dig til univers’ets vilje.

Dagens dyr

Dagens dyr er pingvinen. Den repræsenterer den balance og ro, dagens energier opfordrer til: svømmende let gennem de kolde farvande, stående stærk på fast land, styrer pingvinen sin vej med sikker hånd (eller rettere – vinge). Så emuler dette dyrs graciøse ro og blik for det vigtige i dit eget liv i dag.

Tirsdag den 25.07 er måske ikke din festligste dag, Stenbuk, men den kommer med en gylden mulighed for at lægge vægt på det, der virkelig betyder noget i livet – kærligheden og de nære relationer. Husk: Månen lyser altid i mørket. God tirsdag til dig!