Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en sommerfugl - smuk og fri.

Dagens humør

Giv den gas, Løver, dagens humørscore er sat til en sprudlende 4! Jupiters indflydelse kaster en positiv glød over dig i dag, hvor du vil føle en bølge af livsglæde. Selvom tilværelsen kan være lidt af en rutsjebanetur her på tirsdag den 25. juli, er dit indre domæne fyldt med solskin. Husk dog at maintene balancen, alt for stor entusiasme kan ende i kaos.

Kærlighed

I kærlighedens forunderlige univers tildeler stjernerne dig en 3 ud af 5. Kviksølv og Mars har en lille diskussion på himmelen, og det kan måske skabe en smule turbulens i parforholdet. Tænk før du taler, og husk at din partner også har et stjernetegn, der rører på sig. Singler, pas på med at falde for hurtig. Nogle gange kan de hurtige romancer brænde ud, før de rigtig får fyr.

Arbejde

På arbejdsfronten er der optur! Her scorer du en solid 5-stjerner. Den kreative energi fra Venus favner dig, og din evne til at løse problemer er på sit højeste. Det er dagen, hvor du bør tage fat på alle de irriterende opgaver, der har hobet sig op. Du har både viljen og styrken til at flå dem ud, som ukrudt i blomsterbedet.

Venner

Vennernes skal i dag stå lidt på sidelinjen, for her lander du på middelmådige 2. Blamér ikke dig selv, det er Merkurs retrograde bevægelse, der kan skabe lettere misforståelser blandt vennerne. Sørg dog for at tænde fredspiben, inden dagen er omme.

Familie

Familien er din klippe og i dag er ingen undtagelse. På familiefronten lander du på en flot 4’er. Du vil opleve harmoni og varme, og husk at dele ud af din energi. Måske skulle du ringe til din mor – energien vil afsmitte på hende.

Succes

I succeskategorien snor du dig ind på en 3’er. Hassle-fri, men uden nogen store triumfer. Husk dog, fra et astrologisk perspektiv, små skridt i den rigtige retning kan ofte føre til de største sejre.

Dagens dyr

Løven, din guide på denne smukke tirsdag er ingen ringere end sommerfuglen. Ikke så stor som dig, men betyder det, at dens budskab er mindre værdifuldt? Bestemt ikke! Sommerfuglen symboliserer transformation – en mild påmindelse om, at forandring er en del af livet. Så tag imod dagens udfordringer med åben favn, præcis som sommerfuglen spreder sine vinger og flyver ind i det blå.

Lad denne tirsdag, den 25. juli, være en dag, hvor du husker at værdsætte livets små mirakler. Med styrken fra løver og skønheden i en sommerfugl – er der nogen, der kan stoppe dig i dag? Jeg tør tvivle. Rigtig god dag, kære Løver.