Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en skildpadde og går forsigtigt frem idag .

Dagens humør

Trods at en lidt træg start på denne dag, vil du frisk og frejdig klare dig igennem med dagens karakter 3 for jomfruen! Solens stråler i dit sjette hus ser ud til at give dig en vis udfordring, men Husk, selv den mørkeste time har kun 60 minutter. Der er en vis styrke justeret i dig, klar til at takle de udfordringer, denne dag vil bringe.

Kærlighed

I kærlighedens verden score du en solid 4, kære jomfru! Du vil opleve en aura af forståelse i dit parforhold eller en mulig romantisk relation. Venus skinner sit kærlighedsfokus i dit syvende hus, der symboliserer både kærlighed og partnerskaber. Kommer du til at sidde over for nogen du holder af til frokost?

Arbejde

Så, Jomfru, det er sandt, at alle sveder, men ingen skal se dig svede på arbejdet, idet Mars er i retrograd i dit tiende hus af karriere og succes, men du klarer skærene med et 3. Du kan møde nogle knaster, men det er vigtigt du husker, intet er for svært at løse.

Venner

Dagens stærke karakter 4 i venskabszonen! Mars og Solen giver dig en god energi i dit elvte hus, der symboliserer venskaber. Relationsstyrke bliver dit andet navn i dag, idet dit vennetegn blomstrer. Har du overvejet at indbyde dine venner til en spontan get-together i aften?

Familie

Forholdet til familie skiller sig ikke meget ud i dag, men bliver mødt med et kærligt 3. Selv om månen bevæger sig igennem dit fjerde hus, der repræsenterer familie og hjem, kan du forvente en dag fyldt med kærlighed, måske et par udfordringer men trods alt, du har dem, du holder af omkring dig.

Succes

På succes-fronten kan du forvente en dag der byder på en middelmådig 3. Lidt hårdt arbejde og vanskeligheder er på dagsordenen, men undgå at se dem som hindringer – de er ment som lektioner, der skal lære dig om succesens sande betydning.

Dagens dyr

Den tålmodige skildpadde slår tonen an som dagens dyr, fordi ligesom denne langsomme, men stædige væsen, er du fast besluttet på at tage tingene i dit eget tempo i dag. Og vi ved alle, at det kun er de tålmodige, der opnår det bedste.

Tirsdag den 25. juli er en dag givet til dig for at mærke livets styrke på alle fronter. Så skru op for dit mod, tag en dyb indånding, og start din dag med en positiv note. Universet sender sin uendelige støtte og velsignelser og ønsker en vidunderlig dag for dig, jomfru!