Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - og bevæger dig glidende igennem tilværelsen. .

Dagens humør:

Karakteren er en solid 4 i dag, Vægt! Planeten Venus skinner sin venlige energi ned på dig fra sit højeste punkt, og det giver dig et løft af komplet harmoni og indre ro. Både din intuition og din indre balance er på spidsen i dag, og det smitter af på dit humør. Himlens tegn tyder på en dag hvor du vil være i stand til at håndtere både op- og nedture med lethed og optimisme.

Kærlighed:

Vi lander på en dejlig 3 i denne kategori. Venus, din herskende planet, er i spil og det forstærker din romantiske side. Men Saturn kaster også nogle uklare skygger i din retning, så der kan være en lille smule uro i parforholdet. Muntrer situationen op og skaber harmoni, vil dit forhold vokse stærkere af det. Enkeltstående? Ryst ikke i bukserne, for kærligheden lurer rundt om hjørnet.

Arbejde:

Her ser det ud til en 5’er. Med Venus i din vinkel er du fyldt med kreativ energi. Dine ideer vil flyde og du vil opleve stor produktivitet. Tøv ikke med at tage initiativ på arbejdet i dag, dine kolleger vil værdsætte din indsats og din evne til at skabe balance i teamet.

Venner:

I denne afdeling scorer vi 4. Din naturlige charme og diplomatisk sind vil skabe gode vibber i din vennekreds. Men husk, selvom du er den naturlige mægler, er det også vigtigt at tage vare på dine egne følelser. Skru lidt ned for ‘problemknuseren’ i dig og nyd bare deres selskab og latter.

Familie:

Familien står til en flot 3,5 i dag. Mens du er familiens harmonisator, kan det nogle gange betyde at man skubber egne behov i baggrunden. Prøv at balancere den tid du bruger på at hjælpe familiemedlemmer med at læne dig tilbage og bare nyde deres nærvær.

Succes:

En 4-er her. Med Venus der bakker dig op, sprøjter du med kreativitet og originalitet. Måske opnår du anerkendelse for dine ideer eller et veludført projekt i dag. Men husk, succes handler også om at nyde rejsen og ikke kun resultatet.

Dagens dyr:

Kræet for i dag er Delfinen. Ligesom delfinen navigerer du gennem livets kaotiske oceaner med ynde, nysgerrighed og en forbløffende evne til at skabe balance. Derudover har delfinen stor social kapacitet og empati, hvilket du mestrer i dagens sociale scenarioer.

Vi runder denne mandag den 24.07 af med positiv fod. Vægten, du er virkelig en ‘balance’s mester. I dag er fyldt med muligheder, harmoni og balance. Lever livet fuldt ud, gør plads til kærlighed, latter og kreativitet og husk at lytte til din intuition. Og slutteligen, tillad dig selv at bade i din naturlige charme og have det sjovt. Livet er for kort til at undgå glæde og lykke!