Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Ørn - højt flyvende og fri.

Dagens humør

I horoskopets spektrum kvitterer vædderen i dag med en score på 4. Planeterne bevæger sig på en harmonisk måde, hvilket puster en vind af positivitet ind i din retning. Det gør dig uimodståeligt sprudlende og skaber en dag fuld af liv og energi. Lad ikke mindre positiv energi dræne dit gode humør, hold størstedelen af din opmærksomhed på det positive.

Kærlighed

Inden for kærlighedens rige, er universet ikke helt på din side i dag, med en rating på 2. Eros, kærlighedens gud, bruger måske sin pil andre steder lige i dag, men vær ikke bange. Dette fører blot til adskillige lejligheder til selvudvikling. Forestil dig en due, der løfter sine vinger for første gang – det er klart, at der vil være nogle fejltrin, men det ændrer ikke det faktum, at flugt er uundgåeligt!

Arbejde

Sommetider har du brug for en særlig spark på arbejdet, og i dag får du det! En skyhøj score på 5. Universet smider en smule ekstra magi ind i din arbejdsdag, med planeternes mønster, der skaber en god energi. Der er ingen tåge på vej i horisonten. Du vil sikkert høste frugterne af dit hårde arbejde i dag!

Venner

Netværk af venner støtter en påklædningsdukke. Universets energier bringer opmuntrende erfaringer med venner, hvilket tildeler en rate på 4. Med Venus i din sektor, vil du måske opleve, at dine venskaber blomstrer på en dybere, mere spirituel måde.

Familie

Sådan som stjernerne står i dag, ligger familieforholdene på 3. Saturns tilstedeværelse kan til tider forstyrre balancen hjemme, men på samme tid er det, der får os til at værdsætte den rolige tid mere. Enhver form for uenighed eller sammenstød er blot en påmindelse om, at variation er krydderiet i livet.

Succes

Med en score på 5, er himmelens budskab klart – succes ligger indenfor rækkevidde i dag! Med Jupiter i din gunst, ville dette være en ideel dag til at prøve noget nyt, eller tage et indledende skridt i retning af dine mål. Alt, hvad du starter i dag, vil sandsynligvis bære særdeles flot frugt!

Dagens dyr

Ørnen, vil jeg betegne som dagens dyr. Dens skarpe syn og evne til at flyve højt symboliserer din sjælefulde vision og vilje til at stige over dagligdagens udfordringer.

Mandag den 24.07 er en dag med høj energi for Vædderne! Bevar dit gode humør og lad energien flyde over i de kommende dage. Husk at ingen dag er nogensinde helt mørk, og selv i tumulten er der altid en skjult gave blot venter på at blive opdaget. Hold din indre ild brændende, kære Vædder!