Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kat idag - sikker på dine ben.

Dagens humør

Dagens humørkarakter lander på en fyldig 4 for Tyren. På denne mandag den 24.07 er der en særlig energi i luften, hvilket manifesterer sig i en rolig og tilfreds følelse dybt inde. Mars står stærkt på himmelen, og disse krigerske vibrationer kan være lidt opremsende for nogle, men Tyren? Næh, for Tyren er denne strøm af energi faktisk et stykke kage. Du behersker kunsten at forvandle stress til succes, hvilket løfter dit humør til det næsthøjeste niveau.

Kærlighed

Kærlighedsbarometeret peger mod en solid 3. Jupiter svæver i horisonten, og sprøjter lidenskabens flamme over himmellejet. Tyren er i sit essens når det gælder kærlighed, og denne dag er ingen undtagelse. Selvom du har en lidt kortere lunte end normalt, vil du stadig være i stand til at håndtere eventuelle udfordringer med din karakteristiske tålmodighed og forståelse. Så længe du husker at udtrykke dig klart og tydeligt, vil tingene være lutter lagkage.

Arbejde

I dag bliver det en 4’er på arbejdsfronten for Tyren. Venus står i Tyrens tegn og giver dig mulighed for at shine på en ganske særlig måde. Du har styr på detaljerne, og dit praktiske sind klarer både de store og små opgaver til UG. Selvfølgelig vil der altid være nogle små skavanker, men de er små dråber i det store arbejdsmæssige ocean. Når du sticker snuden i bund og giver den hele armen, er der intet der står i vejen for Tyren!

Venner

Vennerne glider ubesværet ind på en stærk 5’er. For Tyren er venskab ikke bare noget, der er – det er noget, der skabes, og i dag stråler dit venskabelige sind stærkt. Saturns placering fremhæver din loyale natur og din evne til at være der, når dine venner har brug for det mest. Lad ikke nogen sige, at du ikke sætter pris på dine venner. Du ved, at venskab er som et horoskop – det ændrer sig hele tiden, men det grundlæggende er altid det samme.

Familie

Når det kommer til familien, sender planeterne dig en stabil 3. Selvom du har en masse på tapetet, ryster du ikke familien af dig. Du bærer din rolle i klippeklar styrke, og din besluttsomhed skinner stærkt. Selvfølgelig vil der være fjernsyn for dig, men du har det flair, der gør det muligt for dig at få ting til at ske alligevel. For dig er der intet, der hedder vejret i familien!

Succes

På succesfronten får Tyren en himmelsk 4. Med Jupiter i et gunstigt aspekt til dit soltegn, er det ikke nok at sætte barren højt – du skal til at sprænge rammerne! Din indre iver vil lede dig mod nye højder i dag. Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå, når du opretter din vilje til dit hjerte. Og hvem ved? Måske vil den succes, du finder i dag, være det første skridt på en endnu større rejse.

Dagens dyr bliver katten. Den ligger lavt, men springer når tid er. Netop den attitude vil være gavnlig i dag, både på arbejdsfronten, i kærlighedsanliggender og med venner også. Katten symboliserer skarpe sanser og urinstinkter, hvilket det er vigtigt at lytte til i dag.

Mandag den 24.07 bliver endnu en triumferende dag for Tyren. Så uanset hvor du finder dig selv på denne dag, skal du bare huske, at du er stærkere, end du tror. Universet er på din side og bidrager kortene til, at din dag bliver så strålende som muligt. Livet kan være en rutschetur, men som Tyren ved du, at det kun er ved at ride stormen ud, at du virkelig kan nyde solskinnet derefter.