Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gaupe og falmer i det ukendte landskab .

Dagens humør

Dagens humør for tvillingerne vurderes til at være en stærk 4. Med Venus i tredje hus, vil du føle, at alt er synkroniseret, på plads og strømmer glat. Ganen af følelser, der dykker ned i dit indre, vil være let og liflig. Så smid bekymringerne over skulderen, for i dag skal vi surfe på bølgerne af godt humør.

Kærlighed

Kærlighedens termometer for tvillingerne i dag ligger omkring 3. Blidheden fra Venus i dit tredje hus vil skabe en aura af kærlighed omkring dig, men Merkurs retrograd kan skabe nogle kommunikationsudfordringer med din partner. Så husk at lytte dobbelt så meget som du taler, og du vil snuse dig frem til en harmonisk balance.

Arbejde

Saturn i sjette hus byder på en praktisk 3 i din arbejdsvurdering. Der kan være en smule modvind på havet af arbejdsopgaver, hvor tingene ikke går som hakket ud i takt. Specielt kan kommunikationen være en udfordring med Merkur i retrograd. Hold dig dog ikke tilbage, for hele processen vil lære dig værdifulde lektioner.

Venner

Venskabets aura for tvillingerne står i det klareste lys i dag med hele 5 i score. Tilstedeværelsen af Jupiter i dit syvende hus vil få dine venskaber til at blomstre. Kammeraternes latter vil danse i vinden, så hold stædigt fast i din sociale side, og nyd hver en sekund af venskabets søde nektar.

Familie

Familielivet i dag får 4 i karakter. Med Saturn i dit fjerde hus, er der en essentiel balance i hjemmets kørelige atmosfære. Du vil føle dig tryg og elsket. Men, husk at det er en to-vejs gade, giv så meget kærlighed, du modtager og lad varmen spredes i hjernen gennem hjertet.

Succes

Når det kommer til succes, ligger Tvillingerne i dag rundt omkring 3. Saturn i dit sjette hus kan bremse farten en smule, men lad ikke dette blive en sten i skoen. Hver eneste udfordring bærer med sig en lektion, og husk, kortene på bordet vender altid for dig, når du spiller spillet med tålmodighed.

Dagens dyr

Dagens dyr er Gaupe. Ligesom gaupe i vildmarken, famler du dig frem i de uforudsigelige landskaber, snuser rundt og tilpasser dig forandringer med lethed og finesse. Gaupe viser sig i dag for at minde om vigtigheden af udforskertrangen og den skarpe intuition.

Så her har vi det, Tvillingerne! Mandag den 24.07 byder på et hav af muligheder og udfordringer. Lad ikke Merkurs retrograde få dig i knibe, men mød forhindringerne med dit strålende smil. Skal vi slå os løs? Først og fremmest, er det vigtigt at huske, at med kammeraternes latter, kærligheden fra familien og din egen strålende aura, har vi ingredienserne for en lovende dag i vente. Ha’ en strålende dag, Tvillingerne!