Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kolibri - smuk og fri.

Dagens humør

I dag er humøret på en stærk 4 for Fisken. Du springer ud af sengen med frisk energi og et smil på læben. Planetens positioner skaber et positivt miljø, der fylder selve luften med en glædens boblende atmosfære, og du vil uden tvivl mærke det så snart du træder ud af døren. Står der udfordringer på dagsorden? Ta’ det dog med et gran salt og husk, at halv glasset er altid fuld.

Kærlighed

Kærlighedens barometer står på 3 i dag. Selvom du er enklædt i et tæppe af godt humør, kan der opstå nogle mindre misforståelser mellem dig og din partner grundet Saturns påvirkning. Men, husk, Fisken, denne dag er stadig din! Fokusér på de positive sider og lade det ikke slå skår i glæden.

Arbejde

Arbejdsmæssigt får Fisken en 2 i dag. Bedømmelsen ligger i den lavere ende, men det er blot et tegn på, at det er tid til at tage en pause og lade op. Glem ikke, at det er vigtigt at holde balancen mellem arbejdsliv og fritid. Lade ideerne marinere lidt, du får mere ud af dem på den måde.

Venner

På vennernes område kaster Fisken en solid 4’er. I dag vil du være den, dine venner søger for råd og trøst. Din atmosfære af ro og fred virker beroligende og tiltalende på dem. Nyd det, for denne harmoni er lige dig!

Familie

Familien scorer en velfortjent 5. Det er en god dag for hjemlige glæder, hygge og nærvær. Dit solskinshumør smitter af på dem omkring dig, og det vil føre til en afslappende dag fuld af smil og latter.

Succes

Succes-barometeret hopper op på en 4 i dag. Dine indsats vil bære frugt, men det vigtige er ikke at presse for hårdt. Tag det roligt, gå det naturligt til, så vil resultaterne følge.

Dagens dyr

Dagens dyr er kolibrien – en lille fugl, der symboliserer humørets lette svævende energi, og den er kejserinde over dagen. Alt ligesom kolibrien, skal du i dag nyde livets søde nektar og sprede glæde omkring dig med din sprudlende energi.

Som en afrunding på denne skønne mandag, den 24. juli, hvor Fisken svømmer højt op i skyerne, må vi huske, at universets magi guider os selv gennem de gråeste dage. Husk at spred glæde, Fisk. For i virkeligheden vender alt det positive, du giver, tilbage til dig selv.