Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en sommerfugl - smuk og fri .

Dagens humør:

Tvillingen, dagens humør får en karakter på 4, ikke værst, ikke? Universet ser ud til at sende masser af positive vibrationer din måde, og det er en dejlig dag til at opsuge og nyde livets glæder. Lige fra solopgangens kærtegnende stråler til aftenens kølige brise, vil du føle dig glad og tilpas. Gå ud, træk vejret dybt, omfavn din indre glæde! Hvem kan sige nej til en solskinsdag?

Kærlighed:

På kærlighedsfronten sker der noget skønt i dit liv, hvilket sikre dagens kærlighedskarakter en solid 4! Venus har sneget sig ind i Tvillingens astrologiske hus, hvilket betyder romantiske tider og nye begyndelser i kærlighedslivet. Er der en særlig person, som du har i tankerne? Måske er det på tide at gøre et dristigt træk.

Arbejde:

Arbejde er en blandet pose nødder i dag. På den ene side bringer Mars en ekstra dosis energi til Tvillingen, hvilket bør hjælpe med at klare sagerne effektivt. Men Jupiter, med dens bakket og ofte uforudsigelige sti, kan kaste nogle mindre hindringer afsted. Derfor bliver arbejdskarakteren i dag 3. Men husk, dette er ikke en dag til at være ked af det! Skuffelser er bare de sten, du kan bruge til at bygge din bro til succes.

Venner:

Når det kommer til venner, ser dagen ud til at være en let brise. Neptun og Uranus laver fint samspil og sikrer masser af smittende sjov og latter. Med en karakter på 4.5, kan du forvente nogle uforglemmelige øjeblikke med dine nærmeste venner. Hvorfor ikke arrangere en spontan sammenkomst i dag?

Familie:

Med en karakter på 5 forventer du uden tvivl en sjælden og strålende dag for familielivet med Merkurs indflydelse. Merkur virker i dit favør og komforten fra din families varme vil blæse alle bekymringer væk. Det kunne være en ideel dag til at planlægge en familieudflugt eller måske en rolig aften derhjemme.

Succes:

På succesfronten får vi en karakter på 4 takket være Saturns støtte. Om du søger professionel succes eller personlig vækst, der er fremdrift i horisonten. Giv dig selv lov til at fejre dine små sejre, hvem sagde succes skulle være et slumptræf?

Dagens dyr er sommerfuglen – symbolet for forandring og skønhed. Med alle de positive ændringer i dit liv i dag, ligesom sommerfuglens metamorfose, du vil blomstre og vise din fulde glans! Din indre skønhed vil skinne igennem og lette på dit liv.

Lørdag den 22. juli er en dag fyldt med solskin og glæde. Tag del i din indre glæde og lad den stråle ud på alle omkring dig. Dit smil kan ændre verden, så husk at smile og sprede glæde hvor end du går. Gør denne lørdag til en dag fuld af latter, kærlighed og glæde.