Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en høg - højt flyvende og med det store overblik .

Dagens humør

Med en solid karakter på 4, er dagens humør for Skytten begge tommelfingre op! Saturns gavmilde energier har valgt at give din ildtegn lidt ekstra brændstof, så dit indre blus stråler ud i alle retninger. Udtryk og omfavn dette positive humør, og lad ikke små hindringer få det til at falde.

Kærlighed

Kærligheden er på dagsordenen i dag, Skytte. En fyldig karakter på 5 i den departement! Din planeter smugkigger på Amors forunderlige arbejde, og sender chokbølger af lidenskab og forståelse gennem hjertets kamre. Har du en særlig en i kikkerten? Tøv ikke med at deltage i dansen af flirtende tilnærmelser.

Arbejde

Arbejde? Den kan være en hård nød at knække, ikke? Men fortvivl ikke, Skytten, for i dag scores der en hæderlig 3. Det lukrative lysskær fra Jupiter, din regerende planet, blinker dig i møde, hintende at de ufattelige opgaver slet ikke er så uoverstigelige, som de først så ud. Træk vejret dybt og hop ud i det.

Venner

Fællesskab og kammeratskab giver i dag 4 stjerner på venskabsskalaen. Venus, kærlighedens herskerinde, hvisker fortrolige hemmeligheder om sammenhold og broderskab i dit øre. Del smil og latter med dine venner, uanset hvor du befinder dig.

Familie

Tag din plads ved familiens bål, Skytten. Dagen bringer et indtagende 4 på det familiære termometer. Månen kaster sine plejende og omsorgsfulde stråler mod den hjemlige front, og hygger om de nærmeste relationers ikke-fysiske tråde.

Succes

I dag får du succes i små doser, stadig nok til en pæn karakter på 3. Merkur, kommunikationens gud, spinder et net af muligheden for at sætte et præg på verden rundt omkring dig. Lad din stemme blive hørt, og du vil se resultaterne.

Dagens dyr

Dagens dyr er høgen. Denne storslåede rovfugl spejler Skyttens udsyn og overblik. Høgens skarpe syn og dens evne til at gribe det rette øjeblik, er en perfekt metafor for Skyttens inspirerende indblik og evne til at tackle det ukendte med mod.

Lad ikke dagen gå forbi uden at tage et øjeblik for at nyde, hvad den bringer med sig. Lenn dig tilbage, tag en dyb indånding og lad dig opsluge af denne fantastiske lørdag, den 22.07. Med universet ved din side, er du parat til at gøre dagen endnu et uforglemmeligt kapitel i bogen som hedder “Skyttens liv.”