Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin - luntende på land men glidende i vandet.

Dagens humør:

Jeg vil give en solid 4 til Fisken i dag. Der er en særlig energi i luften, synes jeg, en blanding af Jupiter’s optimisme og Neptuns spirituelle tilgang. Du vil sandsynligvis finde dig selv i en godt humør, trods det kølige vejr udenfor. Men husk at bære dit astrale paraply for de uventede regnskyer af bekymringer, der kan trække dit humør ned.

Kærlighed:

Her vil jeg overraskende nok give en 5. Venus position i dit kærlighedshus lover at bringe romantik og varme til dit kærlighedsliv. Er du single? Smid din forsigtighed over bord og tag springet. Måske finder du din soulmate i dag! For dem i et forhold, er det på tide at forny gnisten. En romantisk middag, eller bare en simpel ‘Jeg elsker dig’ kan gøre underværker, ikke?

Arbejde:

Her kommer vi ned på jorden med en 3. Merkur i retrograd kan skabe lidt kaos på arbejdsfronten. Forvent mulige tekniske fejl og misforståelser. Det er afgørende at løse problemerne roligt og diplomatisk uden at miste dit fokus. Det kan være svært, men husk, du er en Fisk. Du kan bevæge dig gennem hvilken som helst strøm!

Venner:

Det bliver en 4 for venskaber i dag. Med Månen i dit fællesskabshus, vil du sandsynligvis tilbringe kvalitetstid med dine venner og trofaste bekendte. Brug denne tid til at styrke dine bånd og skabe varige minder.

Familie:

På familiefronten får denne dag en 4. Fiskens empatiske natur og forsigtighed kommer virkelig frem i dag, hvilket vil hjælpe dig med at løse eventuelle familiedynamikker, der har været anspændte.

Succes:

Dagens succesrate vil nok være en smule nede på 2. Men lad ikke det slå dig ud. Nogle dage er til hvile og genopbygning, så du kan bølge med en ny begyndelse. Og fisken er mester i at genfødes, er det ikke?

Dagens dyr:

Dagens dyr er pingvinen. På trods af sit klodsede udseende på land, er pingvinen utrolig elegant i vandet – ligesom Fisken. Pingvinen minder os om at holde vores højtidelige værdighed, mens vi også bringer glæde og lethed ind i vores liv.

Til sidst, lad mig sige, at i dag, lørdag den 22. juli, selvom der kan være nogle op- og nedture, er det vigtigt at huske, at der er lys for enden af tunnelen. Gå aldrig glip af håbet, Fisk!