Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din indre styrke og vilje vil være benzin på dit spirituelle bål.

Dagens humør

Dagens humør er på solide 4 af 5. Når Uranus og Merkur mødes i dag, vil det virkelig få den indre jomfru til at stråle igennem. Du vil føle en boblende begejstring over små og store ting. Du får energi til at hoppe op af sengen og gribe dagen med begge hænder. Lær at nyde denne gnist. Dine mavefornemmelser viser vejen!

Kærlighed

Kærligheden får en karakter på 3 i dag. Du vil kunne mærke en dyb, gensidig forståelse og påskønnelse mellem dig og din partner eller måske et nyt, spændende bekendtskab. Dog, vær opmærksom på kviksølv’s øjeblikkelige tilbagegang, som kan forårsage mindre uoverensstemmelser. Husk, ingen rose uden torne.

Arbejde

Arbejdsmæssigt er vi på en 2,5. Det kan virke en smule op ad bakke, men tag det roligt. Dagens månefase indikerer usikkerhed, men også mulighed for at lære noget nyt. Husk, man kan ikke være helt på toppen hver single dag, og nogle gange er udfordringer bare camoufleret som muligheder i forklædning.

Venner

Venner får flotte 4 stjerner i dag. Det er en dag, hvor næste omsorg, samhørighed og delte oplevelser vil pryde dit sociale liv. Venus’ placering fremhæver de dybere, kvalitative relationer og hjælper dig med at binde stærke venskabelige bånd i dag. Hvem ved? Måske venter en vigtig samtale lige om hjørnet!

Familie

På hjemmefronten stråler det klart med en stærk 5’er. Trygheden og varmen i familien vil nærmest være uvurderlig i dag. Jupiters placering forstærker denne harmoni og giver dig en mulighed for at forbinde med dine kære på et dybere niveau. Husk sådan en dag er som høst af et velpasset hjerte.

Succes

På succesbarometeret måler vi en karakter på 3. Du bliver måske ikke skuende over Atlanterhavet lige præcis i dag, men mindre sejre er også at regne for triumfer. Mars’ position indikerer, at din viljestyrke vil drive dig frem og hjælpe dig med at overvinde eventuelle forhindringer.

Dagens dyr

Dagens dyr for Jomfruen er tigeren. Med sin indre styrke og vilje, spejler tigeren fantastisk den styrke og beslutsomhed, som stjernerne har indblikket i dig i dag. Hold hovedet højt og brøl mange tak til universet for den power, du har i dig i dag!

Endnu en uge når sit højdepunkt, kære Jomfru. I dag, torsdag den 2. November, er universet tydeligvis på din side, og sikke en dag det bliver! Fra morgenens brusende energi til de varme stunder med familien og vennerne – du er virkelig på toppen. I morgen er også en dag, men i dag er her nu! Husk at nyde den. Og husk, at du har en indre tiger, der er klar til at springe ind i det ukendte med dig.