Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger idag - stærk og smuk .

Dagens humør

3/5. Som en stolt og energisk Vædder, kan du i dag opleve en blanding af følelser. Månen danser i Taurus, hvilket give dit humør en grundighed, der ellers kan føles unaturlig for din ildfulde natur. Dette skaber en dybdegående fornemmelse af ro, men måske også en antydning af utålmodighed – du er trods alt kendt for din handlekraft og beslutsomhed.

Kærlighed

4/5. Månen, der i dag stråler i Taurus, bringer stor nydelse på kærlighedens område. Du kan forvente at dit kærlighedsliv blomstrer, fyldt med lidenskab og sensualitet. Dette er dagen, hvor du tør bære dit hjerte på ærmet og elsker uden frygt. Kærligheden er i luften, og det er tid til at gribe den!

Arbejde

2/5. Betragt dette som en mild påmindelse om, at alt arbejde og ingen leg gør Vædderen til en trist lille stjerne. Din yndefulde planet Mars er i retrograd, hvilket skaber en følelse af uro på arbejdspladsen. Prioritér at trække vejret, lade op og genopfind fin balance mellem arbejde og fritid.

Venner

5/5. Stjernerne klapper i deres hænder og jubler for dit sociale liv. Jupiter er i dit venners hus og skaber harmoni, tillid og fællesskab. Omringet af venner, er du virkelig i dit es. Fyld dagen med glæde, latter og også den dybere samtale, der former livslange bånd.

Familie

3/5. Selvom alt ikke er rosenrødt, vil du opdage, at familielivet er fyldt med overraskelser, hvis du stopper op og tager tid til at reflektere. Merkur, din kommunikationsplanet, skaber en åbenhed for at give og modtage kærlighed i dit hjem på overraskende ny måder.

Succes

4/5. Succesen er indenfor rækkevidde, Vædder. Saturn står stærk og sikrer, at din viljestyrke og udholdenhed er i højsæde. Dine handlinger bærer frugt, og du opnår anerkendelse for dit hårde arbejde. Fejr dine små sejre, det fortjener du.

Dagens dyr

Dagens dyr er Tigeren. Ligesom en Vædder, symboliserer tigeren stærk vilje, mod og ærlighed. Den er også kendt for sin ro og afbalancerede fremtoning i rolige tider – noget du kan lære af i dagens blandede humør. Lad tigeren i dig komme frem i dag, modig, balanceret og stolt.

Lørdag den 15.07 er da ingen ordinær dag, Vædder. Den er præget af stjernernes bevægelse, som inviterer dig til at trække vejret, elske fuldt ud, finde glæde i venskaber, vise tålmodighed på din arbejdsplads og omfavne familielivet. Lad din indre tiger guide dig gennem dagen og slut af med en stor brølen af succes. Husk, Vædder, nogle gange har du bare brug for at stoppe op og nyde skønheden i verden. Hvis det ikke er i dag, hvornår skulle det så være?