Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en myre , en stærk arbejdshest idag .

Dagens humør: 4

Hold fast, Stenbukke, Månens position i dag gør jer i godt humør – en solid 4’er. Der er et rivende muntert skær over dagen, som vil få jer til at tage tingene med et smil. Hvem har sagt, at bare fordi man er et jordtegn, skal man have begge ben så fast forankret på jorden?

Kærlighed: 3

Ser man godt efter, vil Pandora boksen åbne sig på kærlighedsfronten. Dagens kærlighedskarakter er 3, hvilket signalerer en stabil periode fyldt med små, men vigtige øjeblikke. Venus, kærlighedens planet, vil hjælpe jer med at skærpe jeres romantiske visioner. Mon ikke det er tid til at tage chancer i kærligheden?

Arbejde: 5

Ved du hvad Stenbukke? Hos Saturn, jeres herskende planet, har de en fest på arbejdsfronten i dag. Så lad os give arbejdsfliden en stor, rungende 5’er. Jeres praktiske tilgang, flid og rationelle tankegang vil skinne igennem, og I kan bare ikke gå galt i byen.

Venner: 2

Måske er det tid til at rette fokus mod jer selv, Stenbukken. En karakter på 2 indikerer en mindre aktiv dag på venskabsfronten. Men ingen grund til bekymring – vi har alle brug for tid alene, så lad dagen i dag være jeres mulighed for at refill og få styr på jer selv.

Familie: 4

Takket være Månen, der sniger sig ind i dit 4. hus, familie og hjem, vil du opleve en dejlig atmosfære hjemme. En karakter på 4 indikerer en dag fyldt med kvalitetstid med familien. Måske I skulle lave noget specielt?

Succes: 3

Dagens succeskarakter er 3. Pluto i retrograd inviterer jer velkommen til at genoverveje tidligere valg, og måske vurdere fordele ved nye muligheder. For Stenbukken er succes ikke nødvendigvis en topplacering, men derimod stabil fremdrift med tillid til jeres egen præstation.

Dagens dyr: Myren

Dagens dyr er myren, som er en lille kraftprop, der kan bære over 50 gange sin egen vægt. Også Stenbukken er kendt for at kunne håndtere store belastninger og holde stand. Lad myren inspirere jer til at tage udfordringer op med knusende ro, nøjagtig som den gør.

Altså Stenbukker! På denne dejlige lørdag den 15. juli, lad os fordøje dagens tanker med en kærlig hilsen til både os selv og dem omkring os. Hver dag er unik, så skab de bedste øjeblikke og lad dem skinne igennem. Til alle Stenbukkene derude, I har Saturn og Venus ved jeres side, så husk at smile til verden, for verden smiler altid tilbage!