Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Skorpion - egenrådig og farefuld.

Dagens humør

Dagens humør for Skorpionen sidder på en solid 4’er! Jomfruens sol begynder at smile ned på vores stjernetegn. Det er tid til at trække lidt fra autopiloten og begynde at se de lykkelige øjeblikke, der helt klart venter. Lang tid i skoven og ingen træer? Nix, dit interne landskab blomstrer, så her kommer solen!

Kærlighed

I kærlighedsafdelingen er scoren ved 3,5. Mars, din magtfulde hersker, holder øje med dit hjerte, og mens den hårde kerne i Skorpionen måske er reserveret, mærker du et sus af romantik. Dog, skal der en del mod til for at bryde isen, men hvem har sagt, at det altid skal være nemt at jage kærligheden?

Arbejde

Arbejdet kravler op på en pæn 4’er. Planeterne peger på udfordringer, der kan virke skræmmende, men frygt ej! Din naturlige evne til at stifte fred med kaos kommer dig til gode nu. Det er tid til at tage tyren ved hornene og vise alle hvorfor Skorpionen regerer i mørket.

Venner

Venskaberne nikker på en 5’ere i dag. Pluto, som også er med i din spirituelle lejr, styrer dine venskabelige interaktioner. Seriøse samtaler og dybe bindende øjeblikke lurer om hjørnet. Havde jeg nævnt at det er tid til at turde more sig og danse livets dans?

Familie

Familielivet ligger ved 4. Aktiviteter sammen med nærmeste vil bringe alle tættere på hinanden. En periode med indre varme begynder, tak Saturn, noget, der efterlader alle lidt gladere. Måske, er det tid til at bage den der kage sammen?

Succes

Succes er på vippen med en 4,5. Neptun styrer vandkraften i din hjerne, hvilket bringer en flod af kreativitet og idéer. Hvis du nogensinde har haft en idé til et projekt, en drøm du gerne vil forfølge, så er det nu.

Det er klart for enhver, at dagens dyr er – du gættede det – Skorpionen. Dens unikke evne til at trives i de sværeste omgivelser afspejler din situation. Du er klar, parat, start til at springe ud i livets udfordringer!

Og så er der dette. Selv med en større del af seriøse emner på dagordenen, er denne lørdag den 15. juli rig på muligheder, relationer og succes. Lad dit indre lys skinne, kære Skorpion. Og hvem ved, hvad morgendagen vil bringe?