Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve - majestætisk og stærkt .

Dagens humør

Dagens humør for Løven står med en flot karakter på 4. Her finder du dig selv omfavnet af universets energi, hvor følelser strømmer som en rislende flod gennem dit indre. Du kan mærke Solens varme, og det kan løfte selv den tungeste stemning. Passer du godt på dig selv, får du rettet kanterne af dagen, så smilet kommer nemmere frem.

Kærlighed

I kærlighedens rige indkasserer Løven en fornem 5’er. Har du holdt lidt tilbage med dine følelser, er det i dag, du skal lade dem strømme ud. Venus, kærlighedens planet, skinner klart på dit stjernetegn, så du kan føle dig sikker i armene på den, du holder af. Så hvad venter du på, Løven? Skru op for charmen!

Arbejde

På arbejdsfronten går det lidt mere trægt, så her må vi sætte en 2’er. Måske du har haft, hvad der føles som, en uendelig række af stressende møder og svære beslutninger at træffe. Men frygt ej! Selvom dette kan virke som en udfordring, kan det også være en gylden mulighed for at vise dit værd og vise, at du kan løfte opgaven.

Venner

Når det kommer til venskaber, får dagens vurdering scoren 3. Selvom Mercurs energi er i ro, giver det dig mulighed for at reflektere over dine relationer. Måske du burde tage skridtet og gøre noget godt for en, der betyder meget for dig?

Familie

Familien er altid vigtig for en Løve, og i dag får den en karakter på 4. Saturns indflydelse gør, at du føler en intens indre ro og understreger betydningen af familiens husly. Hvis du kan, så tilbring tid med din nærmeste familie – det vil ikke blot styrke jeres bånd, men også nære din sjæl.

Succes

Hvad angår succes, er Løven i dag på en pæn 4. Jupiter, som er kendt for sin lykkens gud-status, kan åbne op for uventet succes og overraskelser. Modtag med åbne arme!

Dagens dyr

Dagens dyr er naturligvis løven! Ligesom dit stjernetegn er løven symbolet på styrke, mod og lederskab. Ligesom løven, vil du i dag vise dit sande jeg og regere med venlighed og visdom. Må dit hjerte være modigt og din brøl vild!

Afslutning

På denne skønne lørdag, den 15. juli, husk på stjernernes budskab. Du er modig, stærk og fyldt med kærlighed – lige som løven. Med disse kvaliteter vil du skabe en suveræn dag, uanset hvad universet måtte smide din vej. Husk, du er Løven, og du kan klare det! Plus, der venter en uge fuld af spændende muligheder.