Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - legesyg og klog .

Dagens humør

Vandmanden, din dag starter på 3 ud af 5. Du vågner med en lummer følelse i kroppen; det er som om noget tøver med at krydse dit sind. Morgenens energi af Merkur og Mars indflydelse giver dig et pusterum til at reflektere over dine indre strømme. Nøl ikke, du kan sørge for, at dette bliver en god dag.

Kærlighed

Kærlighedens aspekt byder på 4 ud af 5. Venskaber og ærlige snakke tager forrang, men det skaber også en stærk forbindelse med din partner. Venus, planeten for kærlighed, sørger for at du er ærlig med dine følelser. Vær modig, Vandmanden, udfold din følsomhed og lad den tjene som bro mellem dig og din elskede.

Arbejde

Arbejdsmæssigt ser det lidt tungere ud, så det får 2 ud af 5 i dag. Du står over for nogle udfordringer, som kan synes uovervindelige. Saturns stand i din planet kan muligvis blokere vejen en smule. Men i stedet for at bekymre dig, skulle du tage dette som en lejlighed til at udvide dine horisonter og kortlægge nye strategier. Måske kan disse udfordringer blive fortidens sten, der skal brydes fri for fremtiden.

Venner

Dagens venskabs-barometer står på 3 ud af 5. Der er en perfekt balance mellem solo-tid og social udfoldelse. Du finder glæde i at være alene, men dine venner får din sjæl til at sommerfugle med deres bekymringsfrie latter. Nyd deres selskab, og glem ikke at lade din egen latter resonere.

Familie

Familie er grundpillerne i dit liv, så i dag får de højeste score af 5 ud af 5. På familiefronten venter der intet andet end harmoni. Påvirkningen fra Jupiter åbner dørene til glade familiesammenkomster. Nyd middagen, del hemmeligheder, og lad kærligheden blomstre.

Succes

Succesen tikker ind på en komfortabel 3 ud af 5. Ikke for høj, men bestemt ikke lav. Det er en tid til at lære og vokse, og måske er det på tide at slå rødder i dine drømme. Lad ikke nederlaget få dig ned; brug det som brændstof til at nå højere.

Dagens dyr er delfinen, symbolet på intelligens, lykke og frihed, akkurat som dig, Vandmanden. Læg mærke til de dybe spring delfinen laver; det er et tegn på at du skal dykke dybt ned i dit indre, opdage dine sande potentiale og springe frem med en ubetinget frihed og glæde.

Gør plads til fredag den 14.07, det er en dag hvor du vil opleve hjertelig latter, kærlighed ved første blik og forudseende drømme. Alle disse værdifulde øjeblikke vil ikke bare gøre dagen bedre, men de vil også gøre dig bedre, Vandmanden. Goddag til en dag fuld af muligheder!