Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en påfugl - farverig og en man ikke kan undgå at lægge mærke til.

Dagens humør

For Tvillingen vil dagen byde på mange indtryk, både af den positive og af den mere udfordrende art. Dagstemningen er sat til en solid 4. Planeterne Mars og Venus i dit modsatte tegn, Skytten, peger på en dag med meget energi og mod. Trods nogle små problemer fra morgenstunden, vil du nemt kunne vende det til noget positivt. Du vil føle dig robust og klar til at tage fat, og det vil være din redning.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er der også gode nyheder. Din karakter er en flot 4! Du skinner som aldrig før, og det bemærker man i din omgangskreds. Måske banker hjertet hurtigere for en særlig person? Emotionelle forbindelser vil blive styrket og fornyet, så udnyt denne æra af kærlighed og intimitet.

Arbejde

Vedrørende arbejde og erhverv er du en ihærdig arbejder, og det vil betale sig i dag. Din karakter er en stærk 4,5. Med planeten Merkur, der styre kommunikation, i harmonisk forbindelse til din sol i Tvillingen, vil du være i stand til at formidle dine idéer effektivt og med stor overbevisning i dag.

Venner

Når det kommer til venskab, må det være en 3,5. Der er ubalancer mellem dine venskaber, måske nogle forbigåede misforståelser, der forhindrer jer i at være på samme bølgelængde. Men frygt ikke. Giv det tid, kommuniker ærligt, og snart vil du finde vej tilbage til den harmoni, du søger.

Familie

På familiefronten – det er en skinnende 5! Uanset om der er udfordringer, finder du styrke og komfort i familiens skød. De vil støtte dig og hjælpe dig med at forstå, at der altid er en vej frem.

Succes

På succesfronten er karakteren en 3,5. Selvom succes ikke kommer let, er det på ingen måde umuligt. Hårdt arbejde, dedikation, og et godt købmandskab af dine ressourcer vil snart bære frugt.

Dagens dyr

På denne fredag er dagens dyr en påfugl! Den er kendt for sit farverige og betagende fjerdragt, ligesom, Tvillingens dynamiske og alsidige personlighed skinner gennem. Ligesom en påfugl åbner og lukker dens fan af fjerdragt, skal Tvillingen også åbne sig, udfolde sin charme og vise sine evner for verden.

For at afrunde denne fredag den 14.07 er det klart, at Tvillingen vil være i stand til at håndtere hvilket som helst stressende situation, der kan opstå, og samtidig bevare det glansfulde smil på læben. Husk, månen og stjernerne er med dig.