Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hest - stærk og viljefast.

Dagens humør:

3/5. Hvis du følger stjernerne, kan du føle en let brise af forandring blæse din vej, Skytte. Det er hverken helt solskinsvejr eller skyet, men mere hen i retning af en mild og blid forårsmorgen. Du kunne have en blanding af følelser, men generelt vil der være en følelse af ro og klarhed, som naturligt vil gøre dig mere afbalanceret og centreret.

Kærlighed:

4/5. Venus viser os vejen i dag med sin kraftfulde tilstedeværelse. Skytten, der er kærlighed i luften for dig. Hvis du er single, er der stor sandsynlighed for, at du støder ind i nogen, som deler dine interesser og tankegang. For dem i et forhold, kan du føle en fornyet forståelse og intimitet inden for dit forhold.

Arbejde:

2/5. Selvom din indre ild normalt vil bane vej for stor produktivitet, signalerer stjernerne, at det er en dag til at trække vejret og slappe af fra dit hektiske arbejdsliv. Det betyder ikke, at produktiviteten fordufter, men i stedet for at sprinte, vil det være mere givtigt at gå i et afslappet tempo.

Venner:

5/5. Glæd dig, for i dag ser det ud til at venligsindede samtaler, varme tanker og venlige handlinger fylder din dag. Skytten, du vil være i dit es når det gælder social interaktion og det vil mærkes af din omgangskreds. Mangler du en skulder at læne dig op ad, eller et par lyttende ører, er det ikke længere væk end en venlig besked.

Familie:

3/5. Der vil ikke være nogen store forandringer på den hjemlige front, men det giver rum for reflektion og taknemmelighed over familiens værdier. Nogle gange er det de stille øjeblikke, der gør mest indtryk, ikke sandt, Skytte?

Succes:

4/5. Stjernerne peger på succes inden for dine personlige mål. Hvis du har arbejdet på et passioneret projekt, kan du meget vel se det begynde at bære frugt. Din indre styrke og beslutsomhed vil være essentielle komponenter i dine triumfer.

Dagens dyr: Hesten. Kødets ædleste skabning ekkoer dit frie og eventyrlystne sind, Skytte. Som hesten, er du fuld af nysgerrighed og altid ivrig efter at udforske nye horisonter.

For at runde af vil jeg sige, Skytte, tag hvad fredag d. 14 juli har at tilbyde og drej det til dit fordel. Husk, hver dag er en ny chance for at gøre noget fantastisk. Nyd din dag i fulde drag!