Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en sommerfugl idag - fri og skrøbelig.

Dagens humør

Jamen dog! Skorpionen får en fuldtræffer med fem på humøret i dag. Hvorfor spørger du? Det er simpelt; Pluto, din herskende planet, ligger i en gunstig position mod Saturn. Det betyder, at dit indre ildsted blusser op og ville med garanti få et proppet ballon til at lette. Får du udnyttet denne flyvende start, lover jeg dig, dagen kan kun blive munter.

Kærlighed

En astronomisk tilfredsstillende fire er i vente på kærlighedsfronten. Skorpionen vil have stjerner i øjnene. Når Venus, kærlighedens planet, runder sin bane henover dit stjernetegn, vil selv den mest hårde nød krakelere. Har du en udkåren, så brug tiden på at forføre dem i dag. Er du single? Så sæt gang i flirten. Kom, kan du mærke suset?

Arbejde

På arbejdet rammer vi en solid treer. Mars, planeten for handling og beslutsomhed, har taget en lille slapper og ligger lidt lavt. Men frygt ikke Skorpionen! Den gamle sætning “Stille vand har dyb bund” spiller ind her. Pligtopfyldt og engageret, som du er, vil du nok alligevel få det bedste ud af dagen.

Venner

Vennerne står på fem i dag. Takket være den aldeles sprudlende energi fra humørscoren, vil du være samlingspunktet i dag. Og hvorfor ikke det? Ingen vil jo gå glip af et godt grin, livlig snak og varm atmosfære. Skorpion, det er din dag.

Familie

Familie-fronten er stabil, men ikke uden udfordringer. Vi lander på en treer. Merkur er i retrograd, og kan skabe lidt turbulens. Det er dog vigtigt at huske, at intet fastholder en Skorpion i stormvejrsdage. Kom ud med vingerne, hold hovedet højt. Du ved, at familiebåndet er ubrydeligt.

Succes

Nå, vi er fremme ved succes-scoren. Den smiler til Skorpionen med en fire er i dag. Jupiter, planeten for held og lykke, bakker dig op. Alt hvad du styrer imod i dag, kan ende med succes. Det er en magisk dag, så bare sid på succesens vogn.

Dagens dyr er en sommerfugl. Hvorfor det, tænker du? Sommerfuglen repræsenterer transformation, frihed og skønhed, og det er nøjagtigt det, der skal til for at akkompagnere Skorpionens energi i dag.

Fredag den 14. juli, Skorpionen, vil være en dag med fyrværkeri og fejring. Tro på dig selv, lad dit indre lys skinne, og lad dagen bringe sin magi. Det vil blive fabelagtigt!