Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en havskildpadde - stærk og med hang til at søge ind i dit eget skjold.

Dagens humør

Krebsens dag får i dag en humør karakter på 4. Grunden til denne høje karakter er Venus, der er i en gunstig position, hvilket kan øge dit energiniveau og glæde. Du vil være fyldt med optimismen og klar til at tage verden med storm! Nu er det så sandelig ikke tiden til at træde vande!

Kærlighed

På kærlighedsfronten går det også godt, med en karakter på 4. Og nej, mit hjerte er ikke pumpet op med romantisk luft – men astrologien viser, at stjernerne favoriserer romantik og lidenskab i dit liv i dag. Glem du bare skytset, og sejle åbent og ærligt ind i kærlighedsland!

Arbejde

På arbejdsfronten er bølgerne lidt mere oprørte, med en karakter på 3. Det er ikke nogen hemmelighed, at selv den tømmermændsramte fisk kan få det svært, når Merkurs position påvirker arbejdslivet. Men husk at ro og fast grænser kan skabe klarhed i dette hav af udfordringer.

Venner

Når det gælder venner, er stjernerne ret klare med en karakter på 4.5. Solens gunstige position vil lede dig mod dejlige tider med dine nære og kære. Det kan være, at du er er alt for vant til at holde dine kløer for dig selv, men giv dig selv lov til at slippe disse kløer løs og nyd dagen!

Familie

Familielivet udfolder sig smukt med en karakter på 5. Dit hjem, dine rødder og den familie, der er dit hjertenanke, vil vise sig at være dit lykkens tilflugtssted. Snart vil du føle, at dine krebseskjold passer perfekt i puslespillet.

Succes

På succesfronten giver jeg en flot karakter på 4. Der er udsigt til vi på Stjernetegn.dk synes du er på vej i klar retning. Du vil svømme med strømmen, og de gradvise skridt vil bringe dig tættere på dine mål, inden du overhovedet aner det!

Dagens dyr

Dagens dyr er naturligvis havskildpadden. Ligesom havskildpadden, skal du i dag udvise modstandskraft, udholdenhed og en afgjort vilje til at nå dine mål – uanset hvor lang tid det tager. Ved at holde fast på dine drømme og mål kan du i lige så stor grad nå dem, som havskildpadden når det åbne hav.

Så kære krebs, denne Fredag den 14. juli er fyldt med muligheder og glædelige stunder. Din energi og lidenskab vil blive forhøjet, og samtidig vil dine nære relationer blomstre. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så pas på dig selv, og nyd denne ugens dejlige, sidste arbejdsdag til fulde!