Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gråspurv - beskeden - lille men fri og klar til at flyve.

Dagens humør

3/5

Vores højtelskede Jomfruer, i dag er jeres humør simpelthen på pause hvilket er godt. Så godt som en bog i hyggelige omgivelser med en dampende kop te ved din side. Universet slår en bunke minder op og sender dem ind i jeres dag, så I kan finde trøst i fortiden, samtidig med at både hjernen og hjertet får en velfortjent pause.

Kærlighed

5/5

Skønne Jomfruer! Når planeternes energier blander sig med jeres aura går romantikken i fuldt flor! I dag er dagen for sød musik, fortryllende kys og hvad man nu ellers finder i en romantisk film. Forlovelser, bryllup og babynyheder meget vel være på vej i tosomhedens hellige navn. Ser I ikke lige det stiende stjerneskud? Det er universet der sender kærlighed jeres vej!

Arbejde

2/5

Hold fast på hatten, for i arbejdslivet er der knas i krumtappen. Jomfruer, I er kendt for jeres præcision og grundighed, men husk nu, at alle har en offday. Både universet og jeres kolleger vil tilgive jer, så tag det med ro, og husk nu ikke at ty til det selvdestruktive: Perfectionisme.

Venner

4/5

I dag tikker der en hjerteemoji ind på jeres venne-barometer, for der er små, men fintfølende vibrationer på vej fra universet. Sommeraftenens grillparties, eftermiddages kaffedates og spontane vandreture venter på jer, kære Jomfruer.

Familie

3/5

På familiefronten er der sket et lille skred i den kosmiske jordbund. Skub, skub ikke jer selv for hårdt. Det er okay at holde en pause fra det storslåede familieliv engang imellem. Hvis I trækker på smilebåndet, vil familien nok finde andre veje at gå.

Succes

4/5

I succesens land, giver universet jer ros og anerkendelse. Jeres evne til at organisere og bringe ting i orden gør indtryk på dem, der ser. Hæng i og husk, at jeres kreativitet og energi er de væsentligste ingredienser i jeres succesopskrift.

Dagens dyr

Dagens dyr er gråspurven. Lille og beskeden, men altid klar til at sprede sine vinger og flyve. På samme måde, skal du som Jomfruen også være klar til at tage springet når chancen byder sig, men husk at hvile på grenen når du har brug for det.

Fredag den 14. juli

Jomfruer, I har haft en fuldstændig mageløs dag, fyldt med kærlighed, venskab og succes! Husk, at fredagen ikke kun er en dag, men en anledning til at fejre, lige hvad hjertet begærer. I morgen er en ny dag, og universet har helt sikkert endnu mere skønhed og magi at dele ud af. Sådan er universets gåde! Hold jer klar og lad batterierne op til morgendagen. Glæd dig over destinationen, men vigtigst af alt, nyd turen.