Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - klog - sjov og legesyg.

Dagens humør

Karakter: 4
Vågner du op som en fisk i dag, kan du se frem til en dag fyldt med glæde og varme. Planeterne beriger din dag med harmoni, hvilket skal nok få dit humør til at svinge højt i dag. Merkur, der regerer kommunikation, er i trine med din sol, hvilket giver en blød og buet vej til dialog og forståelse. Her har vi travlt med at klappe i vores små finske hænder af ren fryd!

Kærlighed

Karakter: 3
Pluto og Venus vil danse en tango oppe i universet i dag, og deres partnerskab påvirker din romantiske side. Du er omfavnet af en ubestridelig magnetisme i dag, som kan blive noget af en udfordring, når du skal navigere i kærlighedens vande. Pas på ikke at drukne i dine egne følelser, lille fisk, men tør at gå med tidevandet.

Arbejde

Karakter: 2
Månens placering i dit tiende hus indikerer en rolig dag på arbejdsfronten. Pluto, planeterne der skaber forvandling, skaber dog lidt uro i vandet. Tænk over hvilke net du kaster ud, dine valg kan have langsigtede konsekvenser. Arbejde er ikke kun et sted, du svømmer forbi, det er din livs økosystem.

Venner
Karakter: 4
At være Fisken betyder, at du er følsom og intuitiv i dine venskaber. I dag vil dine nære relationer svinge harmonisk med dit hjertes rytme. Solens forhold til Merkur er i dag særligt gavnlig for kommunikation mellem venner. Mærk, hvordan dit sociale liv virkelig bobler i dag, og du har let ved at samle fiskene omkring dig.

Familie

Karakter: 3
Selv i mørkeste nattesøen er familien den lygte, der lyser op for os. Der kan virke som murkne vande på familiefronten i dag, men de ordsprog ligger lidt i baghovedet med månens placering i dit fjerde hus. Husk, at familiens bånd er stærkere end noget net, lille fisk. Ingen storm kan bringe det i fare.

Succes

Karakter: 4
Se fremad Fisken, for i dag er din succes indflydelse på sit højeste. Neptun, din leder, er i harmoni med solen, hvilket afspejler et klart vandløb til triumf. Uanset strømmen kan dine mål være inden for rækkevidde i dag – stræk dig bare efter dem.

Dagens dyr
Dagens dyr er delfinen. Bare som dig, er denne havmagt kendt for sin intelligens og sociale egenskaber. Så som en delfin, dyk ned i det dybe vand, og skab bølger med dine handlinger i dag.

Fredag d. 14.07, kan du med sikkerhed forvente en dag, der danser som en delfin i bølgerne. Brug din medfødte intuition og sociale evner til at navigere i dagens vande. Må din dag, ligesom delfinens spring, bære glæde og skønhed. Så hop i fisk, og lad os ride på bølgerne med sikkerhed!